Námestie J. Kostru-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Juraj Marušiak 02. januára 2019

Kedy zmizne stavebny odpad z nam. Jana Kostru? Bude mestska cast ziadat od zhotovitela, aby po jesennych rozkopavkach obnovil ulice na Podhorskom poriadne?

02. január 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: TeploGGE
02. január 2019

Juraj Marušiak

Tato odpoved ma byt vysmechom????
02. január 2019

Juraj Marušiak

Mňa nezaujíma, kto je zhotoviteľom, mňa zaujímajú nasledovné otázky: Kedy zmizne stavebny odpad z nam. Jana Kostru? Bude mestska cast ziadat od zhotovitela, aby po jesennych rozkopavkach obnovil ulice na Podhorskom poriadne?
02. január 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

len pre informáciu,odpoveď bola zverejnená automaticky, pretože MČ DNV navrhla zmenu zodpovednosti a uviedla zodpovedný subjekt. Podnet sme preposlali aj priamo spoločnosti TeploGGE.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
02. január 2019

Juraj Marušiak

A to si MČ DNV myslí, že s tým nemá nič spoločné?
04. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pri rekonštrukcii potrubia muselo zákonite dôjsť k narušeniu zelene a povrchu okolitých plôch a komunikácii, nakoľko sa dané potrubia nachádzajú pod ich povrchom. Poškodená zeleň sa bude znovu vysádzať na jar, nakoľko pri ukončovaní stavby neboli vhodné podmienky na jej výsadbu. Myslím že uznáte, že výsadbu nemalo zmysel robiť v decembri. Nemusíte sa báť, všetky poškodené plochy (zelene, chodníky...) navrátime do pôvodného stavu hneď, ako to umožnia poveternostné a klimatické podmienky.
Daná situácia nás mrzí no vzhľadom na rozsah rekonštrukcie, kde došlo k výmene takmer 4 km rozvodov za necelého 3/4 roka sa samozrejme určité nedostatky vplyvom meškania prác vyskytujú.

s pozdravom

Ing. Stanislav Gajdošík
riaditeľ prevádzky DNV, Teplo GGE s.r.o.
04. január 2019

Juraj Marušiak

Vidno, ako ste nahradili do pôvodného stavu chodník na ulici Jána Smreka. Pán Gajdošík, neúčinkovali ste náhodou v seriáli Pat a Mat?
13. január 2019

Juraj Marušiak

Pán Gajdošík, ak tvrdíte, že stavba ešte nie je dokončená, tak potom prečo nie je označená s názvom Vašej firmy ako investora a dodávateľa? A ešte mi odpovedzte na jednu otázku - kedy je (bol) riadny termín ukončenia stavby?
28. jún 2019

Obyvatelka DNV

plocha je uz zatravnena

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania