Príjazdná-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Martin Bak 31. decembra 2018

Dobrý deň, priestor konečnej autobusov na ŽST Vajnory by potreboval obnovu s vytvorením (i) chodníka, (ii) miesta pre zastávku výstupu aj nástupu s novým prístreškom, (iii) parkovacích miest pre automobily - napríklad spôsobom ako na fotografii. Momentálne je zastávka výstupu na opačnej strane cesty, priestor pre parkovanie áut nie je vyčlenený žiaden hoci aspoň pre pár parkovacích státí tam miesto je. Celý priestor je nefunkčný a nevyhovujúci, okrem toho aj zanedbaný a špinavý.

02. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi magistrátu, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.




Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

09. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Martin Bak,
ďakujeme za podnet uverejnený na Odkaze pre starostu. Keďže Príjazdnú ulicu má v správe magistrát , posunuli sme mu tento podnet. Z Odboru správy komunikácií (OKS) sme dostali vyjadrenie, že OSK nemá v právomoci budovať zastávku, ani nové chodníky. Zabezpečuje údržbu súčasného, už vybudovaného stavu, takže podnet postúpili na oddelenie stavebných činností. Opravu ulice Príjazdná v roku 2019 realizovať nebudeme, vzhľadom na znížený rozpočet. V pláne sú opravy iných ulíc v rámci Vajnor.

Kto? Magistrát hl. mesta, oddelenie stavebných činností.

Ing. Jana Julény Tomanová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
19. september 2019

Martin

Ďalším problémom je neexistencia chodníku popri ceste vedúcej od zast. DPB Vajnory nadjazd. Cesta je úzka, často za tmy neosvetlená, rozhľadové pomery sú zlé a niektorí šialenci za volantami cestných vozidiel tu jazdia aj 60-tkou.
Posledný uvedený problém by mohla eliminovať inštalácia retardérov.
19. september 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Martin,
prosím o vytvorenie samostatného podnetu k dotknutej ceste (resp. chýbajúcemu chodníku), napr. ako riešenie nebezpečnej dopravnej situácie (kategória problému). Do toho by sa dali zahrnúť všetky Vami spomenuté problémy.

Ďakujem za porozumenie
S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.