Eisnerova-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
J. 07. januára 2019

Ostrovček na Eisnerovej ulici na križovatke s ulicami Milana Marečka a Pavla Horova pred obchodom Kraj je nedostatočne označený. Po viacerých nehodách v posledných dňoch je ostrovček označený výlučne vodorovným dopravným značením, takže napríklad počas sneženia je prakticky neviditeľný a veľmi nebezpečný. Chýba zvislé dopravné značenie a reflexné prvky.

08. január 2019

J.

Ďalším z dôvodov, prečo je ostrovček tak často "zrovnaný so zemou", je pravdepodobne aj to, že v priebežnom jazdnom pruhu (pravom, smerom z mesta) parkujú autá. Autá, ktoré idú rovno, sú preto nútené prejsť do protismeru a následne plynulo do odbočovacieho pruhu doľava. No a ak si vodič z nejakého dôvodu (šero, dážď, hmla, sneženie) neuvedomí, že je v odbočovacom pruhu, a nevšimne si ani ostrovček priamo pred sebou (lebo napríklad sneží a poslednú značku na ňom zničilo iné auto 2 týždne dozadu), tak sa uvedomí, až keď cezeň preletí. Tento problém by si teda zaslúžil aj systémovejšie riešenie (zákaz parkovania na Eisnerovej ulici pred ostrovčekom tak, že v jazdnom pruhu nezostane dosť miesta pre autá), no riadne vyznačenie ostrovčeka je úplný základ.
08. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. január 2019

Marek Antoniaci

Zvislé dopravné značenie síce chýba, treba doplniť, ale hrubo neestetické červeno-biele zafarbenie obrubníkov navrhujem neobnovovať.
09. máj 2019

Obyvatelka DNV

situacia trva, od januara bez zmeny
17. september 2019

Obyvatelka DNV

znacky su osadene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania