Detvianska-MHD-technické problémy

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Dana Gažová 08. januára 2019

Dobrý deň chcem sa spýtať prečo bola na Detvianskej ulici zrušená pobočka Dopravného podniku,ktorá tam bola od nepamäti, čiže cca 40 rokov. Máme tu aj starších spoluobčanov ktorým robí problém cestovať i ked len na Gaštanový hájik, kde je najbližšia pobočka MHD. Veď je nás v Rači viac občanov ako pred cca 40 rokmi a teraz na Gaštanovom je rada až von. Aj električka č.7 nemohla ostať premávať aj v najväčšej špičke po 14 hodine do Rače, nič pre občanov nerobíte len nám to zťažujete. Pán starosta ukážte čo je vo Vás a ako Vám záleží na občanoch Rače.Ďakujem DG

09. január 2019

David 1

Áno bola zrušená pre slabé vyťaženie. Predplatné lístky si viete kúpiť na neďalekej pošte alebo v dnešnej dobe aj cez internet zo zľavou 10%.
21. február 2019

Andy

Ohľadom zrušenia poobednajsej linky 7 až do Race tiež protestujem. Tých 9 zastávok navyše do Race z Gastanoveho Hajika určite nezrujnuje Bratislavskú MHD 🤔
25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
naša predajňa v Rači bola zrušená z dôvodu optimalizácie nákladov. Ako píše v komentári vyššie pán David, dnes si už predplatný cestovný lístok môžete zakúpiť napríklad aj na každej pošte v Bratislavskom kraji.
Linka 7 bola v septembri 2019 predĺžená do Rače v rannej špičke. V popoludňajších hodinách je dopyt po cestovaní rozložený rovnomernejšie a aj podľa našich prepravných prieskumov (vrátane automatických sčítačov) je ponuka linkou 3 dostačujúca.
Ďakujeme za pochopenie.

Matej Michlík
odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, a.s.
05. apríl 2024

Peter

Dobrý deň, asi pred dvoma mesiacmi som do DPB poslal e-mail s podnetom na riešenie výtlkov na zastávke Detvianska. Vždy po daždi sú ľudia čakajúci na električku postriekaní vodou z výtlku, keď po ňom prechádza auto.
Z DPB mi odpovedali, že vec postúpili príslušnému útvaru a nič sa neudialo.
05. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

v tomto podnete a nejedná o rovnaký problém ako vo Vašom komentári.
Podnet Vášho komentáru je nahlásený na nasledovnom odkaze:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/102365/cachticka-cesta-rozbita-vacsi-usek

Ďalšia komunikácia a riešenia budú vedené na už uvedenej adrese. Prosím zaškrtnite si možnosť "Sledovať riešenie podnetu"

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania