Vykurovacia sezóna na Zátiší

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Pre obyvateľov okolia Zátišia je v zime takmer nemožné vyvetrať si byt či dom nakoľko vzduch je zamorený dymom, ktorý sa valí z okolia garáží, kde si ľudia bez domova veselo zakladajú ohne v "pieckach". Je toto normálne? Obyčajný človek keď si založí oheň na záhrade, tak mu hrozí pokuta. Bezdomovec ju síce nemá z čoho zaplatiť, ale to neznamená že môžu robiť všetko beztrestne! Dokedy majú slušní ľudia toto znášať?!

22. október 2013

Anonym

a co palia?? ak drevo tak to sa musi dat zniest
24. október 2013

Koloman

Diskutovať by mal ten,čo na to má...a pozná situácia občanov v tejto časti.
Na tento podnet samospráva asi nezareaguje.Obvyklá odpoveď je obrátiť sa na mestskú políciu na Hálkovej.Tá je ale už asi dva roky z tohoto pohľadu úplne zbytočná-nereaguje už ani na priame výzvy občanov,a výsledkom je chránený druh "bezdomovec" a tony odpadu za ktoré by sa každá slušná samospráva v inej obci hanbila.
14. november 2013

stklk

už je po voľbách??? tak musíme čakať asi do ďaľších....
26. november 2013

Marek Tettinger, hovorca BANM

Pekný deň,
ďakujeme za podnet V uplynulých týždňoch bolo zo Zátišia zlikvidovaných približne tisíc ton odpadu, ako aj veľká časť garáží, ktoré často boli v havarijnom stave. V týchto dňoch zabezpečujeme oplotenie priestoru tak, aby sa nestal opätovne miestnom skládky. Cieľom je definitívne vyčistenie lokality. Vo veci spaľovania odpadu sme opakovane kontaktovali mestskú i štátnu políciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania