Znievska-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomas 20. januára 2019

Dlhodobo znečistené okolie kontajnerového stojiska na Znievskej 40.

05. február 2019

Zuz Mo

Posledne to niekto z domu vyzbieral. Ide o to ze do smetiakov ktore sa nepravidelne vysypaju vhadzuju odpad aj ludia ktorych smetiaky su uzamknute. Nase su plne a vietor bordel zaveje k nasej brane. Nase smetiaky sa zamknut nedaju.
02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, ktorý sme dňa 25. 02. 2019 podali na priame vybavenie Miestnemu podniku verejnoprospešných služieb.
Kto? MP VPS

MÚ BA - Petržalka
02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o čistenie plôch verejnej zelene sme dňa 25.02.2019 požiadali Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, išlo o lokality Znievska 21-23, 42-44, Lietavská 2-16. Problémy v zabezpečovaní prác pri údržbe verejných priestorov súvisia s problémami technicko-prevádzkového charakteru .
V súčasnosti sa na riešení situácie prioritne pracuje, preto Vás prosím o trpezlivosť. Väčšina organického a anorganického odpadu bude z plôch verejnej zelene odstránená v rámci kosby, ktorá je plánovaná na apríl 2019.
Kto? MP VPS

MÚ BA - Petržalka
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, sledovaním situácie aj v roku 2020 na trávnikoch (verejného priestranstva) Znievska 40-44 sa v čase kontroly dňa 8.9.2020 nenachádzalo žiadne znečistenie. Znečistenie bolo dlhodobo spôsobované rozptylom odpadu do okolia z neuzatvoreného blízkeho kontajnerového stanovišťa. Dňa 4.8.2020 bolo zvolané stretnutie všetkých dotknutých predsedov samospráv bytových domov i správcu – Bytové družstvo Petržalka, aby sa dohodli na uzamknutí a rozšírení KS, čím sa zabráni znečisťovaniu trávnikov v okolí. Prišlo ku dohode, a v blízkej budúcnosti pristúpi k uzamknutiu stojiska.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
15. jún 2021

Zuz Mo

Dobry den, myslite ze tie smetiaky su uz uzatvorene? pisali ste : a v blízkej budúcnosti pristúpi k uzamknutiu stojiska. uz je to skoro rok a nic sa nezmenilo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania