Odstránenie nefunkčných info tabúľ a zabezpečenie nových

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Dagmar Gelingerová 18. októbra 2013

Prosím odstrániť informačnú tabuľku na ul. Dopravná zastávka BUS Sklabinská, kde je šipka do sídliska Šajby, že sa tu nachádza zdravotné stredisko. Uvedené zdravotné zariadenie tu nie je mnoho rokov. PRosím dať nové informačné tabuľky ako sú domy na sídlisku Šajby očíslované, nakoľko dostavbou 3 domov sa pre zdravtnícke služby a taxikárov stalo chaoticky očíslované. Tento stav spôsobuje množstvo problémov. ďakujem

24. október 2013

Odpoveď samosprávy

Informačné tabule ako aj označovanie ulíc zabezpečuje Magistrát hl. m. SR Bratislava. Odstránenie orientačnej informačnej tabule, ktorá poukazuje na zdravotné zariadenie, ktoré už neexistuje, zabezpečíme našimi pracovníkmi. O umiestnenie orientačných tabúľ s označením ulice a čísla domu sme požiadali príslušné oddelenie magistrátu, kde nám bolo prisľúbené osadenie týchto informačných tabúľ v krátkom čase.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
14. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet je v štádiu rišenia. O umiestnenie tabúľ s názvami ulíc žiada príslušné oddelenie magistrátu vždy mestská časť. Tabule s číslom domu zabezpečuje mestská časť.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
14. november 2013

Dagmar

Dobrý deň, kto teda bude riešiť informačné tabule. My obyvatelia nechceme nič mimoriadne len presné označenie ulice a čísla domov, nakoľko existujú dve cesty do sídliska a číslovanie nie je postupné. V bežnom živote to spôsobuje problémy hlavne pri čakaní na lekára. Informačné tabule sú vo všetkých MČ v Bratislave a presne ukazujú kde je škôlka, pošta, škola, aká ulica číslo akým smerom je atď. Ďakujem
24. február 2019

Martin Uváček

Tabuľky označujúca zdravotné stredisko tam nie. Iba šípka na policajnú akadémiu, ktorá ukazuje správne. Je možné podnet uzavrieť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania