Lomonosovova-stavby a budovy-prekračovanie limitov hluku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Richard 23. januára 2019

Dobry den, je 23:30 a zo stavby Bezrucova residence ide velky hluk, ktory konstatne pocut aj cez zatvorene okna v bytoch cez cestu. Je tam pravdepodobne pusteny nejaky stroj na susenie alebo ktovie. Ten hluk je pocut kazdu noc posledne tyzdne a vyrazne rusi kvalitu spanku v bytoch na Gajovej ulici. Poprosim o vyriesenie problemu so stavebnikom a odstranenie hluku. Dik.
(Obrazok je uploadnuty len koli povinnemu polu,hluk sa neda zachytit obrazkom).

07. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve s prosbou o riešenie.

Juraj Hurný
[email protected]
03. jún 2019

Obyvatel

Neviem ci sa jedna o rovnaký problém ako napríklad práve teraz o jednej ráno, ale toto je už naozaj absolútne neakceptovateľné. Tonovy hluk sa v okolí stavby na bezrucovej ulici šíri neustále. Sú dni kedy to nepočuť, sú dni kedy to počuť slabsie, ale dnes je to teda naozaj skvele - o pol jednej som sa zobudil ako to tu zase huci/pisti (neviem ako charakterizovať tento špecifický zvuk)
Pokúšal som sa po minulé dní kontaktovať firmu ktorá dozerá na stavbu žiaľ nebolo to nič platné. Na stavebny úrad volať je zbytočné, tam mi to ani po 10tich pokusoch nezdvihol nikto.
S týmto by už mali kompetentní niečo spraviť, lebo toto je neprijemne cez zatvorené okná a nie to ešte keď začína byť teplo a človek si v noci potrebuje okno otvoriť aby sa neuvaril....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania