Mlynská-vertikálna značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený

Hlavná cesta je značena ako slepá. Cesta od podjazdu k rybniku je v prevádzke už nejaky rok ale dopravne značky ostali pi starom. Nelogické.

24. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vzhľadom na rozhľadové pomery vjazdu a výjazdu z ulice Mlynskej je dopravná značka osadená správne.
Zmena dopravného značenia bola viac krát v minulosti konzultovaná s Dopravným inšpektorátom a záver je jednoznačný.Výsledok bol, že vzhľadom k bezpečnosti cestnej premávky je to správne značenie hlavnej a vedľajšej cesty.


Ing. Karol Oreský
Vedúci oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia
Miestny úrad Devínska Nová Ves
Novoveská 17/A, 843 10 Bratislava
24. január 2019

Vladislav Maruš

Hlavná cesta je za zákrutou slepá a slúži ako odstavne parkovisko. Smer do lava na Devinske jazero je X krat frekventovanejšia premavka
29. január 2019

Peter Micho

Tak to vyzerá, že je lacnejšie nechať to takto ako to napraviť. Veď čo na tom že tam musí každý kto odbáča na de v. jazero skoro zastaviť, pretože za ten roh nie je vidno vôbec nič, kdezto auto vychádzajúce z tej slepej ma parádny rozhľad na obe strany. jasné že ak niekto pôjde zo slepej von a vidí že je na hlavnej tak pôjde pekne svižne a plynulo no ta nelogicka vedľajšia je čistý konflikt. Po meste je takýchto joboviek viac ale nikto to nemá záujem riešiť.
09. marec 2019

Linda Vlasicova Linda

Dobry den. Z hľadiska bezpečnosti tažko....nelogicke....ale prečo to tak je vieme.....
28. apríl 2021

Barbora Glancova

Akurát sme sa s mužom nad tým pozastavovali...
Toto ma svoj dôvod v minulosti. Vtedy Mlynská ulica ešte nebola slepá, ale viedol nou hlavný ťah na Volkswagen a železničnú stanicu, jazdila ňou MHD. Pred rokmi bola však urobena okluka a ulica bola zaslepena. Pritom stúpol počet rekreantov na hradzi a nových domov v Devínskom jazere. Premávka je vyrazne silnejšia po cestách lemujúcich rybník. Možno by stálo za to značenie prehodnotiť, aby cesta, ktorá lemuje jazero, bola hlavnou cestou.

Ale tak, ako sa vraví, kde je vôľa, tam je cesta, tuto proste nie je vôľa... alebo teda asi je obava, že od D. Jazera by autá jazdili prirýchlo...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania