Medická záhrada, Staré mesto, zanedbaný park, viacero podnetov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Stanislav Ivan 22. októbra 2013

1) otvaracie hodiny su podla mna zle navrhnute a dost kratko hlavne v zime. V zime navrhujem od 7:30 ked je uz svetlo, aby bolo otvorene do 18:00

2) tabula otvaracich hodin je poskodena, vid foto
(otvaracie_hodiny_medicka_zahrada_stare_mesto.jpg)

3) ked zaprsi tvoria sa mlaky. Su tam totiz zle vyrovnane strkom chodniky, asi su v nerovnakej vyske.
Po dazdi sa neda ist po chodniku, treba ist po travniku, je to v dost velkych usekoch. Odporucam ist sa tam prejst po vydatnom dazdi.

4) udrzba laviciek, nerozumiem preco sa natierali lavicky az na konci leta, namiesto toho aby sa mali natried po zime, teda na jar.

5) by sa zisli bezpecnostne kamery kvoli vandalom a zlepsit osveltenie

6) by sa zislo nejake obcerstvenie, teda nejaka retro kaviarnicka v historickom style,kde by sa dala kupit aj nejaka mineralka, pripadne kolacik, kavicka, kde by sa dalo si aj precitat knihu. Nieco malicke. Ludia by si mohli citat aj na lavickach vonku a zobrat kavu so sebou. Pripadne si tam kupit aj papierove vreckovky, kedze vecka su v katastrofalnom stave.

7) zislo by sa zrekonstruovat WC, doporucujem zajst sa tam pozriet

19. august 2021

Martin Uváček

Podnet doteraz bez reakcie samosprávy.
22. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Ivan,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Uzavretý”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie Komunikácií, Miestny úrad Staré Mesto
23. december 2022

Martin Uváček

To, že ste roky na tento podnet roky nereagovali neznamená že by sa naň malo zabudnúť. Sú v ňom položené konkrétne otázky, podnety na ktoré by mala vaša MČ reagovať a zodpovedať ich. Takéto zbavovanie zodpovednosti je alibistické. Berte si príklad z Nového Mesta, kde pani zodpovedná za OPS komunikáciu postupnevreaguje a rieši aj podnety staré 10 rokov a vždy k ním napíše aktuálny stav. Nikto iný sa nezbavuje takto zodpovednosti, ako ste napísali.
23. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. máj 2023

Michal

Očividne ste sa pokúsili pozatvárať všetky staré podnety, aby ste si nahnali pekné čísla, ale v realite ste nič neurobili. Budeme na to pamätať, keď starosta bude ukazovať, ako sa zlepšil v riešení podnetov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania