Námestie SNP-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Ján 27. januára 2019

Neodhrnutý sneh na Nám.SNP, Laurýnskej ul. Michalskául. Štúrovej, a iné ulice úplného centra mesta ľad čľapkanica .

28. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Podnetom sa zaoberáme a je v našej snahe zabezpečiť jeho vyriešenie v čo najkratšom možnom čase.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. január 2019

Jerome

4.januara ste mali rovnaky podnet od pani, ktora si tam zlomila clenok ---neodhrnute, zladovatele,ako je mozne, ze tieto frekventovane miesta prioritne neodhrnate?? Up§ne centrum mesta!
29. január 2019

Ján

Ani jedna ulica nebola odhrnutá iba plocha na Hlavnom námestí. A to zbytočne bolo poodhŕňané celé námestie. Namiesto toho sa mohol využiť čas na odhŕňanie priľahlých ulíc. To isté v celom meste 80 % neodprataného snehu. Našťastie si niektorý pred svojimi prevádzkami poodhŕňali . Včera začali odhadzovať sneh v priľahlých malých uličkách málo frekventovaných a nie tam ,kde to treba najviac ,kde sa premelie množstvo ľudí , kde to najviac treba. Je to nahlavu postavené. A to som si myslel že po voľbách starostov a primátora sa to obráti k lepšiemu.
V rakúsku vo Viedni hľadajú ľudí na odhadzovanie snehu. Každý deň sa môže ktokoľvek prihlásiť a vyplácajú denne na ruku. Aké jednoduché. A u nás to v minulosti v 70-80 rokoch fungoval takisto. Ak bola kalamita ,alebo nestíhali tyechnické služby..
30. január 2019

Jerome

včera sme museli veľa peši v centre...katastrofa už Štefanikova, či už frekventovaný chodník popri Prezidentskej záhrady, zastávky SAV ! alebo chodník v opačnom smere od Lermomtovovej po Stefánku, zľadovatelé, udupaný sneh , neskôr poobede kaša, šmýkalo sa, ľudia s paličkami a matky a otcovia s kočíkami ťažko prechádzali, zlá situácia aj Hurbanovo nám.,atď. Pred Tržnicou samý ľad, atď. Veľmi zlé
31. január 2019

Mária Lacková

Ja som tá so zlomeným členkom od 4.1. - a mrzí ma, že som to vtedy neriešila so všetkou dokumentáciou a žiadosťou o náhradu škody, lebo zimná údržba je zo strany mesta naďalej totálne odfláknutá.
Čo som videla, chodníky po snežení prebehol jeden odhŕňač s radlicou; zostala po ňom hrubá vrstva utlačeného snehu. Ten sa pri striedaní plusových a mínusových teplôt zmenil na ľad, ale to už nikoho kompetentného očividne netrápi.
(Na jeden taký chodník vedúci k zastávke v Petržalke som nahlasovala podnet na horúcu linku, neskôr aj na mestskú políciu - výsledok žiadny; ľudia si vyšľapávajú bezpečnejšie paralelné cestičky v snehu.)
V centre sa ľad postupne rozpúšťa; ak bude v sobotu naozaj +12, bude môcť mesto s hrdosťou pozatvárať všetky podnety. Zatiaľ pridávam aktuálny záber z dnešného rána - keď človek vyjde z Michalskej popri Alizé, za prechodom ho čaká veľký ľadový trojuholník.
31. január 2019

Mária Lacková

Ľadový trojuholník Hurbanovo námestie.
04. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet a v predmetnej veci Vás informujeme, že sneh už nepokrýva uvedený chodník.

Ďakujeme za spoluprácu a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
04. február 2019

Jerome

a načo nás informujete po odmaku,ked v sobortu a nedelu v BA svietilo este k tomu aj slnko, hanba takato odpoved, p.Lackova, vymahajte nahradu od nich za Vas uraz!!
Cely januar ste sa na to vykaslali, skoda slov a skoda Vasej odpovedi cez kopirak ku vsetkym zladovatelym chodnikom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania