Konventná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Richard Willmann 28. januára 2019

Bolo by skvele, ak by Mestska policia doslednejsie vyzadovala dodrziavanie zakazu zastavenia na Konventnej ulici. Pri Halabala Cafe na Konventnej velmi casto, prakticky skoro stale parkuju vozidla takym sposobom, ze znemoznuju vjazd a vyjazd na parkovacie miesta vyhradene pre drzitelov parkovacich kariet MC Stare mesto. Pri jednom incidente, ked bola nutna intervencia policie bol vodic, ktory ma blokoval skoro hodinu hodinu rieseny iba napomenutim. Obavam sa, ze takyto postup nema ziadny “prevychovny” ucinok. Vela krat som napriklad nemohol zaparkovat na volne parkovacie miesto.

Vsimnite si vyjazdene kolaje na prilahlom travniku - zablokovane automobily resp. ich vodici riesia casto vyjazd po travniku.

28. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, váš podnet sme preposlali Mestskej polícii.

Martina Štefániková, komunikačné oddelenie MÚ Bratislava - Staré Mesto
28. január 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Mestská polícia
25. február 2019

Richard Willmann

Rád by som sa opýtal, ako ste pokročili s riešením tohoto problému. Vždy keď kráčam okolo, s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou nájdem na rovnakom mieste zaparkované autá. Obávam sa, že kým Mestská polícia nebude zasahovať dôraznejšie tj. priestupky bude riešiť namiesto dohovorom udelením sankcie, problém sa nevyrieši. Ako jediné riešenie vidím v nastolení povedomia "Tu neparkujte, chodia sem policajti".

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania