Dobrovičova-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Martin 01. februára 2019

Dobrovicova/Bezrucova - treba doplnit priechod po oprave cesty

02. február 2019

Anonymný užívateľ

Magistrát a mestské časti by mali povinne prispievať/dotovať tento portál. Bez nás by vôbec nevedeli, aký majú "neporiadok" na svojom území.
05. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po zaslaní reklamácie sme od firmy, ktorá realizuje vodorovné dopravné značenie (VDZ), dostali nasledujúcu informáciu: "Nakoľko k ukončeniu prác došlo v minulom roku v období keď už boli sťažené poveternostné podmienky stihlo sa urobiť VDZ len na Pribinovej ulici. VDZ na Bezručovej a Dostojevského rade začneme realizovať v prvom možnom termíne, vzhľadom na počasie.
Práce na Dostojevského rade sa musia vzhľadom na hustotu premávky vykonávať len v nočných hodinách. V súčasnom období sú denné a nočné teploty stále nízke na to, aby sa dalo realizovať VDZ."

Vzhľadom na to, že na realizáciu značenie nie sú aktuálne vhodné podmienky, poprosíme o trpezlivosť. Situáciu budeme naďalej monitorovať.


Martina Štefániková, oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
01. marec 2019

Michal Feik

Bezručova-chodník-bariérový

Niekoľko mesiacov chýba vyznačený priechod pre chodcov, v smere zo Šafárikovho námestia chodec nevidí auto, auto nevidí chodca. keďže priechod je vyznačený len do polovice cesty, chodec si myslí, že je na priechode, ale šofér auta vôbec netuší, že tam nejaký priechod je.
29. marec 2019

Martin

Vyriesene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania