Mesačná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 04. februára 2019

Nefunkčná upchatá kanalizácia ktorá neumožňuje odtok dažďovej vody z povrchu parkoviska/cesty medzi Trnavskou cestou a Mesačnou ulicou.
Cez zimu bolo parkovisko ako veľké klzisko a po odmeku sama diera. Predpokladám že zima a mráz kompletne zlikvidovali už aj tak nevyhovujúci povrch parkoviska. Nedá sa tadiaľ už vôbec jazdiť vozidlami.

06. február 2019

Matus

jedna sa o sukromny pozemok pana Kovaca (ako aj velka cast Ruzinova), takze treba sa na neho zrejme obratit ze mate problem s parkovanim na jeho pozemku (:

https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster?bm=zbgis&z=20&c=17.165617,48.164660&it=point&dt=owners#/detail/kataster/parcela-c/805556/15673_125?zoom=false
08. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tomto prípade sa jedná o súkromný pozemok, preto s ním, ako Mestská časť nevieme nič robiť. Nemôžeme na pozemky, ktoré nie sú v našej správe, investovať finančné prostriedky.
Snažíme sa však hľadať spôsoby, aby sme túto situáciu vyriešili.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
14. február 2019

Andrej

super, ak zacnu vyberat poplatky za parkovne, som zvedavy kam sa potom vsetci podeju...akym sposobom sa da dostat k takemuto pozemku verejne pristupnom? kto bol jeho predosly majitel? nie je majitel povinny udrziavat svoj pozemok v nejakom stave? ved to spati cele okolie, este v blizkosti cintorinu...
29. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

momentálne nevieme pokračovať v riešení podnetu, nakoľko nemáme informáciu, kto túto komunikáciu spravuje. V prípade, že viete zistiť kontakt na správcu, radi podnet znovu otvoríme a prepošleme zodpovednému subjektu.

Ďakujeme za spoluprácu,

Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
28. september 2021

Roman

Mesačná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň. Zasielam podnet na opravu parkoviska. Cesty.
Už by sa to mohlo vyriešiť
Ďakujeme
30. september 2021

Daniel

Dobry den, podla postu od pana starostu https://www.facebook.com/martin.chren.ruzinov/posts/402147594812188 by sa mali pozemky pod parkoviskom dostat do spravy resp vlastnictva MC Ruzinov. Rozbehne sa riesenie tohto parkoviska? Mohla by sa k tomu vyjadrit samosprava?
01. október 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania