Odstavený Forman

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení

Už vyše roka zaberá parkovacie miesto

10. január 2014

Ing. Kovácsová

Dobrý deň,
uvedené motorové vozidlo bolo skontrolované pracovníkmi miestneho úradu. Referát dopravy v súčasnosti lustruje majiteľa vozidla, ktorého si následne predvolá na tun. miestny úrad, kde bude oboznámený na porušenie zákona č. 223/2001 Z.z. o odpadoch v znení neskorších predpisov a VZN č. 2/2004 o parkovaní vozidiel na území MČ. Zároveň ho upozorníme o zabezpečenie odstránenia a prepravy vozidla na určené parkovisko, a to aj z dôvodu bránenia ostatným motor.vozidlám v parkovaní a prechádzaní ako aj ohrozuje životné prostredie a narúša tak estetický vzhľad mestskej časti. Určená lehota je 3 mesiace, nakoľko to nie je vrak (má ŠPZ-ku) nemôže ho odstrániť miestny úrad.
Ďakujeme za upozornenie.
S pozdravom
referát ŽP,OaCH MiÚ
10. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedené motorové vozidlo bolo skontrolované pracovníkmi miestneho úradu. Referát dopravy v súčasnosti lustruje majiteľa vozidla, ktorého si následne predvolá na tun. miestny úrad, kde bude oboznámený na porušenie zákona č. 223/2001 Z.z. o odpadoch v znení neskorších predpisov a VZN č. 2/2004 o parkovaní vozidiel na území MČ. Zároveň ho upozorníme o zabezpečenie odstránenia a prepravy vozidla na určené parkovisko, a to aj z dôvodu bránenia ostatným motor.vozidlám v parkovaní a prechádzaní ako aj ohrozuje životné prostredie a narúša tak estetický vzhľad mestskej časti. Určená lehota je 3 mesiace, nakoľko to nie je vrak (má ŠPZ-ku) nemôže ho odstrániť miestny úrad. Ďakujeme za upozornenie.

S pozdravom

Ing. Kovácsová
referát ŽP,OaCH MiÚ
17. február 2014

Ing. Kovácsová

Majiteľ uvedeného vozidla bol vylustrovaný a predvolaný na tun. miestnom úrade dňa 12.02.2014. Upozornil že nemá STK, no prisľúbil že ho spojazdní v čo najkratšom termíne.

S pozdravom

referát ŽP,OaCH MiÚ
29. apríl 2014

Misojogi

neuveritelne ako nenavistne niektori ludia zavidia druhym ze maju auto, ale momentalne nejazdia
je to podla mna hon na carodejnice
chapem ze nieco je vrak
ale davat podnet na slusne a dobre vozidlo je scestne
22. december 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, samosprava, predmetne vozidlo ma uz peknych par rokov prepadnute kontroly EK/TK https://www.seka.sk/ov/C513210C0E87E116140769 - pricom je zaujimave, ze doteraz nebolo vyradene z evidencie vozidiel https://www.stkonline.sk/spz/BA949KI
ake su dalsie osudy tohto vraku, existuje vobec? informujte nas, prosim (pripadne moze odpovedat zadavatel podnetu)
23. december 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Bartošovič,
komentár preposielam samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania