Chybajuce vodorovne znacenie parkovacich mies (s kolmym statim)

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Frantisek Kollar 24. októbra 2013

Dobry den,
Checel by som vas poziadat o nastriekanie bielych ciar pre parkovanie na ulici Karpatskej pred blokmi 8-9, 12-19. Predislo by sa tym zabratiu dvoch miest jednym autom, resp. vytvorenim medzery medzi autami, kde sa zaparkovat neda. Na niektorych susednych uliciach ciary namalovane su. Dakujem

26. október 2013

55kolmi

aha no toto
28. október 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
07. november 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/6295, vo veci chýbajúceho vodorovného značenia parkovacích miest na Karpatskej ulici č. 8 – 12 a č. 12 - 19, Vám zasielame nasledovné stanovisko.
Požiadavka bola prešetrená v teréne s konštatovaním, že je opodstatnená. Požiadavku na realizáciu bežnej údržby – vodorovného dopravného značenia budeme evidovať a predložíme ju poslancom z VMČ č. 7 na schválenie a vyčlenenie finančných prostriedkov v rámci realizácie bežnej údržby miestnych komunikácií. Až po schválení požiadavky VMČ č. 7 a následne Mestským zastupiteľstvom v Prešove, zabezpečíme vodorovné dopravné značenie parkovacích miest.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana ktorou skvalitňujete bežný denný život tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania