Latorická-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Zuzana Kolejáková 08. februára 2019

Na ihrisku Latoricka nefunguje každá druha lampa (v zime kedy je skoro tma je to naozaj problém a mesto na moje tri maily nereagovalo). Ihrisko je znečistené a nebezpečne- je tam sklo, spaky, odpadky a dokonca ihly! Dokonca mi pred týždňom jedna mamička povedala, že dieťa našlo ihlu a držalo ju v ruke! Žiadam o vyčistenie ihriska, aktívnu účasť mestskej polície a reálny zásah do fungovania ihriska! Prečo je tam iba jeden smetny kos? Prečo mestská polícia nekontroluje, že tam fajčia, vencia psov bez nahubku, nechávajú rozbite sklo? Prosím Nebudme už voči tomuto problému ľahostajní. Nech mesto da riešenia a som presvedcena že do čistenia by sa zapojili aj samotné mamičky!

25. február 2019

Zuzana Kolejáková

Je mi ľúto, že ani ľudia, ktorí tu vychovávajú svoje deti, sa nesnažia a nekričia po náprave! Verím však, že mesto sa rozhodne tuto situáciu riešiť!
23. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Detské ihriská sa pravidelne čistia verejnoprospešnými pracovníkmi, aj predmetné detské ihrisko bolo vyčistené. Nefunkčné verejné osvetlenie bolo hlásené na Siemens, ktorý zodpovedá za funkčnosť verejného osvetlenia v Bratislave.

Zuzana Deáková
odd. ŽP,OaCH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania