Biely kríž-Výrub v mestských lesoch

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Neriešený

V mestských lesoch sa naďalej koná výrub lesoparku vo veĺkom.Priložené fotografie sú čerstvé(9.2.19.)v lokalite Biely kríž.Dokedy ešte?Alebo keď už nebude v mestských lesoch čo ťažiť?!

14. február 2019

Peter Oravec

Nič proti podnetu, ale jeho lokalizácia je zmätočná.
Podnet sa týka Bieleho kríža, teda lokality v lese nad Račou. V názve podnetu je Sad Janka Kráľa, ktorý je v Petržalke. A napokon na mape je podnet lokalizovaný na Námestie Biely kríž pri Račianskej ulici. To tu už vážne nikto z OPS nekontroluje a nerozmýšľa?
14. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem, o situácií samozrejme vieme a aktuálne ju riešime s programátormi. Tento podnet je jeden z tých, ktorého sa týkala chyba, ktorá sa objavila počas minulého víkendu, aktuálne všetky tieto podnety musíme manuálne upravovať do spracovateľnej podoby. Podnet ešte nebol nikomu zaslaný aj napriek tomu, že v štádiu riešenia je uvedené zaslané samospráve.
O tejto situácií sme upovedomili aj samosprávy rovnako ako zadavateľov a zadavateľky konkrétnych podnetov, ktorých sa chyba týkala. Situácia bude čoskoro uvedená na správnu mieru a zaslaná kompetentným.

Juraj Hurný
[email protected]
14. február 2019

Peter Oravec

Pán Hurný, ďakujem za reakciu.
Žijem však v predstave, že niekto z OPS sa na podnet po jeho doručení pozrie pred zverejnením podnetu, aspoň formálne skontroluje text podnetu, umiestnenie na mape... to už neplatí? Už to takto nefunguje?
Ďakujem.
14. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
ako som už uviedol, jednalo sa o podnet s technickou chybou, nebol doposiaľ reálne zverejnený a zaslaný, to že bol viditeľný uživateľom (bez odoslania samospráve) prebehlo nedopatrením. Celá vec sa medzitým uviedla na správnu mieru, podnet bol medzitým regulérne opravený aj s lokalitou.

Ako som už uviedol, tento ako množstvo ďalších podnetov z poslednej doby postihla chyba nesprávneho uvádzania lokalít, vo veľkom množstve aj smerom do iných samospráv. Tento problém sme museli komplikovane manuálne odstrániť vo všetkých podnetoch samostatne, aby sme nemuseli opätovne od uživateľov žiadať zadávanie podnetov. Všetkým zúčastneným stranám sme sa ospravedlnili a odkomunikovali s nimi uvedené skutočnosti. Mrzí ma táto situácia, všetky staršie podnety, poznačené touto chybou by v tejto chvíli už mali byť opravené a pozverejňované.

Samozrejme všetky podnety pred ich reálnym zasielaním a zverejňovaním kontrolujeme, všetko funguje v rovnakom režime ako doposiaľ.
ďakujem.

Juraj Hurný
[email protected]
14. február 2019

Peter Oravec

Ďakujem.
19. február 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Mesto Svätý Jur, Prvá Sätojurská, a. s.
10. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.