Zmazaný priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 28. októbra 2013

Dobrý deň,

na Radlinského ulici je neplatný priechod pre chodcov, pretože nie je označený zvislou dopravnou značkou a vodorovné značenie je zmazané.

Prosím o doplnenie zvislej značky a dokreslenie čiar.

21. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy miestneho úradu. Radlinského ulica je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, ktorý sa ako správca stará aj o stav vodorovných dopravných značiek. Váš podnet sme preto preposlali kompetentným pracovníkom na Magistrát so žiadosťou o nápravu.


Alexandra Obuchová
Hovorkyňa
Referát komunikácie s verejnosťou
Mestská časť Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6289
Fax.: +421 2 52920003
Mobil: +421 902 051 743
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk
16. december 2013

Vlado

Pribudla zvisla znacka, este treba domalovat zebru
08. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet preverovali odborné tvary magistrátu aj iné zainteresované subjekty. Je pravda, že prechod vodorovné dopravné značenie prechodu pre chodcov bolo zošúchané, a nebolo obnovované z dôvodu, že táto zastávka električiek by sa mala v blízkej budúcnosti (pravdepodobne jar 2014) presunúť na Radlinského ďalej smerom k Račianskemu mýtu, čím by priechod stratil význam. Po spomínaných konzultáciách by však značenie prechodu malo byť obnovené.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
01. február 2014

Vlado

Dobrý deň, zebra stále nie je dokreslená. Tento priechod sa nachádza priamo v centre mesta s veľkým pohybom obyvateľov a turistov. Vami spomínaná prekládka priechodu pre chodcov nastane až o niekoľko mesiacov, preto by bolo vhodné, aby na tak frekventovanom priechode bola nielen zvislá značka, ale aj zebra. Už niekoľko mesiacov tam chýba, ale farba snáď nie je až tak drahá, aby sa zebru neoplatilo na tých pár mesiacov dokresliť. Ďakujem
10. júl 2019

Martin Uváček

Priechod tu bol definitívne zrušený v roku 2014, kedy sa otvorila zastávka Blumentál. Boli odstránené aj zvislé značky so stĺpov, takže sa už neobnoví. Myslím že sa môže tento podnet uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania