Autobusová zastávka Smolenická - nadmerné znečistenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Greta Krčulová 28. októbra 2013

Zastávka Smolenická sa nachádza v blízkosti nákupných centier a súčasne je prestupnou stanicou viacerých liniek. Dôsledkom toho je jej nadmerné znečistenie. Určite by potrebovala pravidelnú údržbu tak, ako je to na zastávkach v centre mesta. Súčasný stav tam pretrváva mesiace a cestujúci si už naň akosi zvykli. Popri školsom plote (aj za ním) sa kopia odpadky. Najhoršie je to za prístreškom pre cestujúcich a za novinovým stánkom. Považujem za nedôstojné, ak cestujúci čakajú na autobus v takomto prostredí.

28. október 2013

Juliette

pravda, nedostojne ze ludia musia cakat na MHD v takom bordeli... ale kolko ludi, co caka na MHD alebo ide okolo ten bordel spravilo...
05. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
areál školy i bezprostredné okolie oplotenia areálu tejto školy sme vyčistili, žiaľ, už na druhý deň tu boli opäť odpadky. Samotnú zástavku MHD má na starosti hlavné mesto, resp. Dopravný podnik Bratislava. O chodník by sa malo starať taktiež hlavné mesto. Preverili sme aj vlastníka reklamného zariadenia (valca), ktorý sa tu taktiež nachádza a vyzvali sme ho, aby urobil na tomto zariadení i v jeho okolí poriadok.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
31. máj 2020

Martin Uváček

Vieme aktuálny stav podnetu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania