Vajnorská - rozkopaná cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martin 22. februára 2019

Na Vajnorskej ulici v smere do mesta pred zastávkou električky PPA Controll sa dlhodobo - už asi od leta minulého roku s prestávkami objavuje a mizne prekážka v strede cesty, ktorá bráni plynulému prejazdu autobusom a komplikuje dopravu na tomto mieste. Toto obmedzenie vzniklo ešte minulý rok, keď poklop na kanále niekoľkokrát vyskočil a poškodil prechádzajúce auto. Poklop tam už dávno je, dokonca bol aj vyplnený asfaltom no obmedzenie smerovými doskami vzniká a zaniká podľa toho kedy tie dosky niekto zbúra a po pár týždňoch / mesiacoch ich tam postavia znovu. Viete nás informovať o nejakom dlhodobejšom riešení prípadne trvalej oprave, ktorá by odstránila toto obmedzenie na tak dôležitej ceste, skôr než toto obmedzenie stihne osláviť svoje výročie? Ďakujem

23. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
17. jún 2019

Zuzana Országhová

Vajnorská-vertikálna značka-neaktuálna

Tieto vertkalne znacky su umiestnene na Vajnorskej ceste od augusta 2018 (10 mesiacov). Okolo znaciek sa nic dlhodobo nedeje. Obcas ich niekto zhodi a nasledne niekto zodvihne. Ake su plany s tymto problemom? Alebo tam uz problem nie je a iba sa zabudli odstranit znacky?
18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. júl 2019

Michaela OARBA

Vajnorská-značka na ceste -neaktuálna

Dobrý deň,
toto obmedzenie sa na ulici Vajnorská (PPA CONTROL) nachádza minimálne, podotýkam minimálne 6 mesiacov (čo to registrujem ja, ale ako pozerám podnety tak ešte mesiac a je to rok :) bravo) . Autobusy to musia obchádzať čo len zbytočne obmedzuje plynulý prechod. Vodiči osobných áut to už neriešia. Veľmi by ma zaujímalo čo za dlhodobý projekt je ten jeden poklop.
S pozdravom,
platiteľ daní.
01. október 2019

hoplla

odstranene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania