Jantárová cesta-Cesty a chodníky-iné


Neriešený
meno
PaloP 21. februára 2019

Cyklotrasa na úseku Starý most - Farského je plná chodcov. Využívajú ju dokonca aj kočíkujúci rodičia. Cyklotrasu nie je možné plnohodnotne využívať pri takomto množstve ľudí.
Na druhej strane, na moste v smere do mesta pravidelne jazdia cyklisti po cyklotrase v protismere.

21. február 2019

Jardo Mladší

ako u blbých.Musím súhlasiť cyklochodník plný kočíkov a volne behajúcich deti a psov.Pritom po druhej strane cesty je chodník.Treba dam doplniť VEĽKÚ tabuľu že chodník je vpravo
01. marec 2019

Andrej

suhlasim...netreba im uhnut z cesty alebo ich upozornit...ja som si vsimol zas bezcov, ktori nemaju problem behat v cyklopruhu na ceste vedla aut...robi to problemy, musite sa vyhybat davat pozor...zacnite davat pokuty...
02. marec 2019

Peter

Darmo to chodcom.pripominam este ma poslu... Pripomenul som tom aj mestskacom co isli okolo maximálna ich upozornia. Ak by zacali vyberat pokuty za den sa nazbiera pekna suma.
16. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. október 2019

Juraj

Bud to ma pre magistrat prilis nizku prioritu, alebo to beru ako neriesitelny problem a kaslu na to.
Rad by som videl do hlav tych chodcov a cyklistov, ktori chodia/jazdia po lavkach, ktore nie su pre nich urcene.
04. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme podnet v minulosti neriešili. Kontrolu zákonov má v kompetencii MsP, podnet im preto preposielame.

S pozdravom
Kto? Mestská polícia hlavného mesta

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
04. december 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
23. január 2021

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bol opakovane preverený hliadkou Exp. MsP BA V počas výkonu jej hliadkovej činnosti , avšak ani raz nebolo zistené porušovanie zákona.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha
26. január 2021

Karol Padlovac

Pani Bc.Ťarcha, tvrdenie Vašich kolegov "že ani raz nebolo zistené porušovanie zákona" môže znamenať len dve veci - buď vykonali kontrolu niekedy v noci medzi 01:00-05:00 keď tam aktuálne nie je ani nohy, alebo KLAMU!

denno denne kolízne situácie medzi cyklistami a = bežci, "mamičky" dve vedľa seba s kočíkmi, senior "paličkári" paličkujúc cik cak, "rodinky 3+" majúce radosť ako sa ich decka nahánaju po cyklochodníku atď... a teda vaše vyjadrenie vyznie "smiešne" až drzo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.