Kominárska - vandalizmus

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Zuzana Cemanová 25. februára 2019

Dobry den,
na rohu Kominarskej a Racianskej ulice je sklad bývalého priemyselného areálu Bratislavských elektrotechnických závodov. Vsimla som si, ze niekto asi neopravnene porusil zamok na brane, kt. je na opacnej strane budovy, je to otvorene uz niekolko dni. V noci sem chodia rozne nadavajuce indvidua, ktore rusia nocny klud a vynasaju odtial veci. Byvam v novostavbe "Pri Myte" a nechcem mat pod oknom podobny "bordel". Neviem, komu to nahlasit.
Dakujem.

26. február 2019

Eo

statna policia? neopravnene vniknutie, krádez, rusenie nocneho kludu .... stale nedokazem pochopit preco nedokazu ludia taketo veci nahlasit ... to aj ked susedovi budu vykradat byt napisete po par dnoch na net?
01. marec 2019

Andrej

bordel tu bol dlho kvoli Vasej bytovke, ked Vam ju stavali! kvoli Vasim autam je teraz upchatejsia doprava v okoli! kvoli Vasej bytovke bol dlhodobo zdevastovany chodnik na Racianskej!
04. marec 2019

🌳

https://reality.etrend.sk/byvanie/na-racianskej-pribudne-dalsi-projekt-stavat-chce-arca-capital.html

Bolo vydané búracie povolenie na dané objekty, platnosť je 1 rok. Majiteľ zrejme používa bezdomovcov na bezplatné vypratanie objektu, ako to bolo aj v prípade AB Kozmetiky v Rači https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/61581/racianska-neporiadok-a-odpadky-cierne-skladky
04. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
22. február 2024

Martin Uváček

A odvtedy čo? Niečo sa sa v tejto veci aj spravilo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania