Eisnerova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Dušan Palo 28. februára 2019

Parkovisko pre Krajom (Terno) opäť uzavreté. Nebola by možný dohoda o sprístupnení parkoviska aj pre širokú verejnosť bez obmedzenia a spoplatnenia? Zlepšila by sa (síce minimálne), ale predsa, situácia s parkovaním v DNV.

01. marec 2019

Petra H

Predajňa Kraj nepotrebuje ani zďaleka tak veľké parkoviko. Zbytočne blokujú kopu parkovacích miest.
03. marec 2019

Anton Vojčák

Predpokladám, že KRAJ má zmluvu o dlhodobom prenájme pozemku na ktorom je parkovisko od R-K cirkvi. Nepredpokladám, že by sa dalo nejako deliť na menšie časti, ale ak by sa dala časť parkoviska uvoľniť pre verejnosť, pomohlo by to.

Plne chápem, že toto parkovisko je vyhradené predovšetkým pre zákazníkov KRAJa a pravdu povediac, bola to len otázka času kedy obmedzia prístup, lebo zo skúsenosti viem, že po 20:00 už bol problém niekedy nájsť miesto na parkovanie - čo v prípade že som zákazník, asi nie je moc dobré...

Na druhej strane si ale myslím, že keď niekto zaparkuje na noc auto pred Krajom, tak ešte môže urobiť nákup a ísť domov. Takto stratí Kraj týchto potencionálnych zákazníkov, ktorý na základe reciprocity že zaparkujú, tak aj niečo nakúpia...

No a úplne na záver: na parkovisku stoja 3 biele autá ( 2x Škoda Fabia, 1x OPEL Combo ) ktoré tam stoja min. od februára 2017 (viď. foto z 18.2.2017) - možno by stálo za zváženie odpratať ich - vzniknú nové 3 parkovacie miesta ;)
15. marec 2019

Jano

tak treba sa pomaly pripravit na to, ze parkovanie nebude naveky zadara :)
13. jún 2020

Obyvatelka DNV

parkovisko je otvorene
06. september 2020

Silvia Vilhanová

Podnet už vyriešený, uzatváram ho.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
admin pre DNV
([email protected])

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania