Opustené vozidlo pred garážami na Segnerovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Lukáš Bartošovič 28. februára 2019

Jedno miesto v páse parkovacích plôch pozdĺž garáží na Segnerovej je už dlhšiu dobu obsadené nehybným Fordom Scorpio v modrej metalíze. Uvažujúc vek vozidla, vyzerá relatívne zachovalo, nie je viditeľne poškodené a ani hrdzavé. Pneumatiky má v poriadku a zatiaľ nevypúšťa palivo/oleje. Výraznejšia vegetácia pod Fordom a okolo neho signalizuje status opusteného vozidla. Inštalované sú obe tabuľky EČV, BA-648UJ, čo zodpovedá údajom z nálepiek EK/TK. Tieto kontroly má auto neplatné, obe vypršali v polovici februára 2018. Zmluva PZP zatiaľ platí: Kooperativa, 6593672124, od 03.05.2017. Ďalšie údaje: r.v 1997, VIN WF0FXXGAGFVP65043, vozidlo nie je vyradené z evidencie, EK SKIi 687 856, TK SKIi 320 627.

08. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Majitela vozidla vylustrujeme prostrednictvom KRPZ a nasledne ho vyzveme na odstranenie vozidla v lehote do 60 dni.
Radi by sme upozornili, ze platnost EK a TK riesi Okresny urad, nie MC, pokial vozidlo neohrozuje a neposkodzuje zivotne prostredie a nenarusuje esteticky vzhlad obce a nevykazuje inak znamky vraku - v zmysle zakona o odpadoch, tak ho neriesime.
Dakujeme za upozornenie.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
27. apríl 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, opusteny Ford aktualne vyzera takto (fotografia) a majitel zrejme studuje vyzvu na odstranenie vozidla, pripadne ju z celneho skla snal nejaky dobrak (alebo silny dazd/vietor)
17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Vozidlo sa na uvedenom mieste uz nenachadza.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania