Volebná kampaň - neporiadok na Šancovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Daniel Dudinský 06. novembra 2013

Na Šancovej je Krajská agentúra SDKÚ-DS; zrejme nakladali volebné materiály do auta a zrejme sa im po helloweenskej noci triasli ruky? Ešte dodnes je pri bývalých zberných surovinách tento volebný bordel. Letáky s ksichtom P. Freša boli rozhádzané po oboch stranách Šancovej ulice od križovatky s Karpatskou takmer po Račianske mýto :-(
p.s. malé +, inak by sa mi ten leták ani nedostal do rúk pred voľbami :-p

07. november 2013

Jozef

To je skôr antikampaň niekoho naštvať a štvať proti Frešovi - predpokladám, že nič iné v tom nie je - hovorí o tom aj cielene dokola rozhádzané všade na frekventovanej ulici.
Nerozhádzali ste to tam náhodou vy pán Dudinský?
07. november 2013

Daniel Dudinský

Samozrejme p. Jozef, prisiel som do SDKU-DS, povedal som, ze chcem 2-3 baliky letakov p. Fresa do volieb VUC, oni mi ich dali, ani sa sa nepytali, na co mi su, ja som vysiel von pred budovu a od roztopase som ich tam rozhadzal. Ale ostalo mi este troska casu, tak som rychlo prebehol cez cestu (este ze ma pri mojich nekalych cinnoch nic nezrazilo) a tam som rozhadzoval dalej. Skoda, ze mi nedali viac tych letakov, rozhadzal by som ich od Hlavnej stanice po Trnavske myto, takto som mohol zasvinit len cast Sancovej ulice.
No, a teraz sa prebudte, ponadavajte si v SDKU na mna a potom, ak vam ostane cas, by ste to mohli ist pozbierat, este pred volbami, lebo vieme, ze po volbach je politickym stranam uz vsetko jedno.
07. november 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, páni,
žiadam Vás viesť debatu vo vecnej rovine, bez vzájomného podozrievania a obviňovania. Samospráve prislúcha riešiť neporiadok na Šancovej, Vaše politické antipatie nevyrieši.
Ďakujem za pochopenie a prajem príjemný deň
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ.
07. november 2013

Daniel Dudinsky

Z mojej strany nejde o ziadne politicke nazory; ak by to bola Beňová, Krajcer a ktorykolvek iny kandidat, tiez by som to tu dal. A to preto, ze nejde o 1-2 letaky, ale o mnozstvo. Ci ide o chybu SDKU alebo ide o antikampan ich protivnika je otazka na inych, mne vadi, ze je tym zasvinena ulica. A len ma mrzi, ze zodpovedny za poriadok je ktosi iny (z mestskych, miestnych penazi), aj ked paradoxne, aj staromestsky urad je obsadeny ludmi z SDKU (starostka).
p.s. nie som clenom ziadnej strany, ziadneho volebneho timu, nijakym sposobom sa nezapajam do kampane ci antikampane kandidatov do volieb VUC.
07. november 2013

byvam vedla

volebne kampane a vseliake letaky telefonovat na moje sukromne tel. cislo ze koho pojdem volit (velmi by ma tiez zaujimalo odkial dosli k mojmu cislo na mobil) tak to sa peniaze najdu velmi rychlo ale co takto riesit zavaznejsie problemy a myslim ze len na tejto stranke je ich dost a to tu urcite niesu spomenute vsetky potom by vam nebolo treba ani reklamu
05. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie životného prostredia, verejného poriadku a čistoty. Na základe zisteného stavu miestny úrad u zodpovednej organizácie nápravu.

Alexandra Obuchová
Hovorkyňa
Referát komunikácie s verejnosťou
Mestská časť Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6289
Fax.: +421 2 52920003
Mobil: +421 902 051 743
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk
16. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prosím prehodiť tento podnet ako vybavený

S pozdravom
Ing. Marek Minárik
Referát komunikácie s verejnosťou
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6278, 0902 095 130
E-mail: [email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania