Parkujúce autá znemožňujpce vjazd do parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Roman 07. novembra 2013

Na parkovisku na Hlucinskej ulici (jednosmerka na fotke zlava doprava) casto zvyknuauta parkovat na miestach vyznacenych zelenou farbou. Vposlednej dobe sa vsak rozmohlo parkovanie na mieste, ktore je vyznacene cervenou farbou. Ked tu niekto zaparkuje, tak je vjazd na parkovisko velmi obmedzeny a autom treba niekolkokrat cuvat a brdzit dopravu, kedze auta su zaparkovane aj na druhej strane uzkej Hlucinskej ulice, na ktorej je chodnik.

Navrhujem na miesto vyznacene oranzovou farbou osadit betonovy stlpik, ktory by tomuto hlupemu a bezohladnemu parkovaniu zamedzil.

26. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Vec bola daná na riešenie investičnému oddeleniu, ktoré má v kompletencii aj otázku dopravného značenia. Kompetentný pracovník, ktorý bol aj priamo na mieste, upozorňuje, že navrhované riešenie likviduje jedno parkovacie miesto, pričom vozidlo zaparkované na tomto mieste neznemožňuje vjazd do parkoviska (ako tvrdí názov príspevku) len určitým spôsobom sťažuje jednoduchý prístup na ostané miesta, kde sú zaparkované vozidlá. Aj vzhľadom na nedostatok parkovacích miest v lokalite preto navrhované riešenie nepovažujeme za vhodné.
S pozdravom

Marek Tettinger, hovorca BANM
26. marec 2014

alg2012

Vazeny pan Tettinger,

ak podla vas v situacii aka je popisana na obrazku auto stojace na cervenom mieste neznemoznuje vjazd do parkoviska, odporucam vam skusit si to samemu nejakym inym autom ako malym hatchbackom, zvlast ak su zaparkovane aj auta na drueh strane Hlucinskej ulice, z ktorej je na parkovisko vjazd.
13. jún 2014

Emil

Pri pozorovaní, ake auta parkujú na danom parkovisku zistite, že tam stroja veľakrát bez pohnutia aj dva týždne. Majú mimo bratislavskú značku, čiže dochádzajú a nejazdia. Takéto vozidla by nemali parkovať v Bratislave, ale na odstavnych parkoviskách mimo BA. Alebo nech si zaplatia parkovné, ako nerezidenti. Blokujú úplne vsetko a Potom nam nevynasaju smeti a v parku vedľa parkoviska je skládka s bezdomovcami. Je to uz naozaj zalostné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania