Škaredý prístrešok

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. novembra 2013 Odoslané z mobilnej aplikácie

Nevkusny pristresok na chodniku

12. november 2013

kvet

a pre aký dôvod tam vlastne bol umiestnenný? Snáď zamestnanci objektu vyhadzovali von oknom nebezpečné predmety? Alebo chodci nehádzali predmety na štrk pri stĺpoch?
Bola tam zavesená aj zelená sieťka, ale tú niekto (možno aj vietor) roztrhal
.
12. november 2013

Peter

Vyzerá, že hrozí pád častí obkladu budovy. Posledné dve poschodia sú tuším vysunuté nad chodník, tak asi tam niekde odspodu bude problém.
Snáď to čo najskôr opravia.
12. november 2013

Janci

Aha cize rozpadava sa budova, co je havarijny stav a riesenie je, ze sa da tato nefkusna obluda nad chodnik a uz minimlane rok sa s tou budovou NIC nerobi!!!!

To je take SLOVENSKE
16. november 2013

Johny

Janci dajte si doviest afgansky mramor a nainstalute si ho tam, mozno sa Vam to potom bude lubit... co tak riesit podstatnejsie veci??? hnidopich...
17. november 2013

Janci

Johny, no comment.
17. november 2013

Johny

Nemat argumenty a mudrovat, to je take Slovenske, dnes bol protest, boli ste Janci zmenit nieco? alebo ste ten dalsi co len mudruje a nadava za pc....
17. november 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, Johny,
žiadam Vás, aby ste upustili od slovných útokov na prispievateľov tejto služby. Ďakujem.
S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
18. november 2013

Johny

vysvetlite mi pojem ,,slovny utok,,
18. november 2013

Johny

Pravda sa vola po novom slovny utok??? ste velmi smiesny p. Scibrany, presne ako ti v novembri 89, ktori oklamali Vas vsetkych, ktori ste strngali...
18. november 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Johny,
za slovný útok považujem napr. Vaše vyjadrenia na adresu prispievateľa s nickom Janci a na adresu admina tohto portálu. Vy svoje výroky označujete ako pravdu, aj keď sú to len Vaše osobné názory vyjadrené s podtónom dešpektu.

Každý prispievateľ na tomto portáli má možnosť vyjadrovať aj kritické názory, ak rešpektuje právo ostatných prispievateľov na úctivú komunikáciu. Preto Vás znovu žiadam, aby ste upustili od slovných útokov znevažujúcich prispievateľov a prevádzkovateľov portálu a svoje názory vyjadrovali vecne v medziach bežnej slušnosti.

S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
18. november 2013

Johny

Mohli ste zmenit nieco teraz vo volbach, ale zase je tam modro cervena cvarga, ktoru ste volili... komu niet rady, tomu niet pomoci, nadavate na ludi, ktorich si sami zvolite, tak potom naco robit vsetko toto??? odkaz pre starostu je dobra myslienka, ale treba zacat od seba....
18. november 2013

Fero

AMEN!
18. november 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Johny,
Odkaz pre starostu je bezplatná apolitická služba. Cieľom OPS je sprostredkovať a kultivovať verejnú komunikáciu obyvateľov so samosprávami, bez ohľadu na to, aké politické strany a zoskupenia ich momentálne riadia, a zároveň prispievať k účinnému a otvorenému riešeniu podnetov obyvateľov.

Portál nebol vytvorený ani nie je prevádzkovaný z verejných zdrojov. Bez presvedčenia členov vývojového a podporného tímu, adminov-dobrovoľníkov a hlavne občanov-prispievateľov, že poskytovanie takejto služby má zmysel, by portál nemal nádej prežiť ani niekoľko mesiacov.

Skutočnosť, že rastie počet zasielaných a riešených podnetov aj okruh samospráv, v ktorých sa služba používa, je najlepším dôkazom, že OPS má aj pri svojej nedokonalosti zmysel. Pripomienky smerujúce k zlepšeniu služby sú vítané a v rámci finančných a časových možnosti im vychádzame v ústrety.

S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
19. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedená lávka pre peších je v správe hlavného mesta SR Bratislavy, ktoré podľa našich zistení svojim rozhodnutím povolilo v júni t.r. vlastníkovi susediacej budovy – Tatrabanka a.s. - na jeho žiadosť zvláštne užívanie tejto komunikácie za účelom postavenia ochranného tunelového krytu a ohradenia priestoru z dôvodu zabezpečenia ochrany chodcov pred padajúcimi predmetmi a to na dobu určitú do 31. 12. 2013.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
20. január 2014

Martin

tu "obludu" som si tam vsimol uz davnejsie (tusim tam je od predminulej zimy?), az mam pocit, ze pani architekti pri tolkom vymyslani baraku s vysunutymi podlaziami pozabudli na taky detail, ako je chodnik pod nimi a tak tam padali v zime cencule.. no a ak pada aj obklad budovy, tak amen tma

inak pozeram, ze ona doba urcita vyprsala koncom roku 2013, je tam ten zazrak este?
26. január 2014

Janci

Pristresok tam je stale!!! Otazka na pani Podmajersku:
1, predlzili ste toto povolenie? Zaviazali ste ziadatela o bezodkladne odstranenie zavady a nasledne odstranenie pristresku?

2, nepredlzili ste povolenie a tym padom je pristresok nelegalna stavba? Zacali ste konanie?
11. júl 2014

Anonymný užívateľ

Tento podnet nie je v rieseni! Poprosim opatovne poslat samosprave a ppziadat o vyjadrenie. Dakujem
17. október 2014

totti

Pristresok je uz odstraneny po tom co sa odstranilo riziko zranenia chodcov obkladom budovy Tb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania