Železničná stanica v Prešove plná asociálov a zápachu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Ivan Kopčák 11. novembra 2013

Dobrý deň, predstaničný priestor, kde sa nachádzajú obchody, je plný asociálov a špinavých neprispôsobivých občanov. Po celý deň obťažujú návštevníkov mesta a odháňajú zákazníkov tunajším obchodníkom. Bežné je na stanici vykonávať hyg.potrebu priamo pred obchodom, alebo do smetného koša, či obťažovať okoloidúcich ľudí . Zápach je cítiť na diaľku. Nepomáhajú ani pravidelné príchody polície, ktorí buď ani nevystúpia z auta, alebo si s tými ľuďmi podávajú ruky. Bežné je násť obchod poškodený, alebo vykradnutý. Neplánuje mesto zriadiť v blízkej dobe stálu službu na stanici ? Veď voľných priestorov je tam dosť. Alebo tam dať napríklad kamery?

12. november 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
13. november 2013

Štefan

hadam sa s tim neičo bude robiť..bud tie kontajnery zakymať a ohraničiť ich ..a nainštalovať kamery ... ale s timi ludmi neviem čo sa bude robiť.. to im proste nezakažu sa tam zdržiavať..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania