Pod záhradami - Dopravné značenie - chýbajúca značka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Chýbajúca značka pozor spomaľovač . Označenie že je umiestnený spomaľovač ktorý je pomerne vysoký a široký je umiestnené iba z jednej strany . z druhej strany (smer k Lidlu) chýba takéto označenie . Môže to spôsobiť nepríjemné poškodenie majetku alebo zdravia ak tou ulicou prechádza vodič / motocyklista / cyklické ak tento spomaľovač nepozná.

08. marec 2019

Vlado P.

Len upresním, že ulica sa správne volá Pod záhradami. Podľa stôp na asfalte tento spomaľovač poškodzuje autá. Rozumiem, že má brániť prejazdu vyššou rýchlosťou, ale jeho geometria je nejaká nepodarená až zákerná.
13. marec 2019

Dusan Woletz

adresu som označil na mape tejto aplikácii, spominany spomaľovač je az mimoriadne vysoký a strmý ako spomínate . označenie som si už všimol po zadaní tohto podnetu avšak značka je cca 200m pred týmto spomalovacom čo je nežiaduce a bolo by vhodné umiestniť tesne pred ním . spoliehať.ze to zodpovedná osoba dorieši .
13. marec 2019

Vlado P.

Sťažnosti na nesprávny názov ulice sa v posledných dňoch hromadia. Možno programátorská chyba.
22. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. december 2019

Viliam

Podnet vyriešený, značenie doplnené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania