Štefunkova-kanalizácia-upchatá

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Dobrý deň, Na Stefunkovej ulici, zo zaciatku smerom od Exnarovej je pri stojisku smetiakov kanal, ktory je vyssie polozeny ako jeho okolie, a tak sa pri stojisku smetiakov vytvara velka mlaka, ktora zabranuje k ich pristupu a k prechodu ku prilhalemu chodniku. Prosím o nápravu. Ďakujem.

02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v rámci rekonštrukcie komunikácie sa realizovala výmena asfaltového povrchu komunikácie. V danom prípade nie je problém s upchatým vpustom ale so sklonom komunikácie. Úprava nivelety vozovky a riešenie konštrukčných vrstiev nebolo predmetom rekonštrukcie.
Mestská časť vykoná obhliadku so zhotoviteľom stavby a navrhne dodatočné riešenie na odstránenie uvedeného problému.
Budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
19. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vykonali sme obhliadku so zhotoviteľom, nakoľko uvedené nebolo predmetom realizovanej rekonštrukcie komunikácie a táto zákazka je ukončená, je nutné postupovať nasledovným spôsobom - spracovanie projektovej dokumentácie na odvodnenie vozovky, výber zhotoviteľa a následná realizácia dodatočných stavebných úprav.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
12. apríl 2020

Michal Motúz

A ktorý inteligent zadal rekonštrukciu vozovky bez realizácie odvodu vody?? Kto berie zodpovednosť za tu realizáciu?? Už je to min. 3 problémy a miestny úrad to prevzal. A za naše dane to bude znova opravovať?? Ak to bude mať na starosti taky mamlas ako ten čo mal na starosti tu rekonštrukciu tak môžeme očakávať že po všetkých opravách ktoré sú potrebné na novo zrekonštruovanej ceste môžeme očakávať že nebudeme mať buď kde parkovať alebo poseru aj tu cestu. Som z toho z hnusný

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania