Vrbenského-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Simon 12. marca 2019

Nový chodník za novými parkovacími miestami Vrbenského ulici je nevyhovujúci, veľmi úzky, neprejazdný napr. s kočiarom.

13. marec 2019

Jardo Mladší

ten kto toto schvalil-VYHODIŤ.
13. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe rokovania s hlavným mestom SR Bratislava pri navrhovaní nového parkoviska bol verejný chodník ukončený pri parkovisku a priechodom sú chodci prevedení na druhú stranu komunikácie na existujúci chodník. Predmetný chodník bol povolený ako súčasť novorealizovaného parkoviska pre obsluhu parkujúcich vozidiel, na ktoré ešte nebolo vydané kolaudačné rozhodnutie. Ide o chodník, ktorý nie je v správe hlavného mesta SR Bratislavy ani mestskej časti Bratislava-Rača, ale vo vlastníctve a správe inej právnickej osoby.

S pozdravom

MÚ – Rača
13. marec 2019

Simon

Dobry den,

prechod je len na jednom konci zruseneho chodnika, pred ZUS Vrbenskeho. Na druhej strane nie je. V kazdom pripade sa vsak jedna o zrusenie verejneho chodnika v prospech sukromneho parkoviska uprostred obytnej zony. Vobec nerozumiem dovodu, preco bol preruseny existujuci chodnik, na zaklade akeho rokovania.

Navyse je to hned oproti skole a v okoli su dalsie skoly, po tomto chodniku chodi mnozstvo deti ako aj rodin s kocikmi. Nahradny "chodnik" v ziadnom pripade nie je adekvatnou nahradou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania