Izolepa?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený

Novo osadené pútače na Istrijskej ulici v Devínskej Novej Vsi v BA majú pekné plagáty, no v nich informácie prelepené nakrivo nejakou kriklavou lepiacou páskou. To nevie radnica zobrať kus papiera alebo kúpiť v papiernictve? Opäť nová vec, za drahé peniaze a vyzerá to stokrát horšie než práca z chránenej dielne! Krásna vizitka pre obyvateľov i návštevníkov...

18. november 2013

z

a komu to vadi !!!
18. november 2013

z

a komu to vadi !!!
21. november 2013

lol

Mňa by skôr zaujímalo prečo tu vidím reklamu na rakúsky zámok, ale na blízku NKP - Devínsky hrad nie? Alebo informácie o Devínskej Kobyle (CHKO) či Sandbergu, ktorý sa nachádza rovno nad uvedeným parkoviskom. Kde v rakúsku nájdete reklamu na Slovensko? propagujme naše pamiatky a územia.
02. december 2013

Odpoveď samosprávy

ihned po upozorneni bola zjednana naprava.

Ing. Florekova
09. január 2014

Meno Priezvisko

lol asi preto lebo hento má úroveň a to Slovenské je no typicky Slovenské, neupravené, ľudia zamračený, služby predražené, všade špina a neporiadok ako u susedov Dobrovodského na Družstevnej v Malackách....stačí?
02. apríl 2014

lol

Môže mi niekto povedať prečo na tých 2 informačných tabuliach robíme reklamu rakúskemu zámku? Prečo na druhej tabuli nie je osadená reklama na blízky, iba 4 km vzdialený hrad Devín? Komu slúžia naši komunálni politici nám, či Rakúšákom? Neplatíme ich my, nemajú propagovať Slovensko?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania