Fedákova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Takmer stale su v okoli tohto smetneho kosa rozfukane smeti - smetiak zvykne byt preplneny a nie je zhora zakryty. Vietor potom casto rozfuka smeti do okolia. Bolo by vhodne nahradit tento smetiak vacsim a krytym.

29. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Smetné koše v Dúbravke postupne priebežne meníme a dopĺňame. Nové koše dávame so strieškami ale nie je možné naraz vyhodiť všetky staršie, ktoré sú ešte funkčné. Koše sú pravidelne vysýpané a ich okolie je dočisťované. Najväčším problémom nie je vietor ale straky, ktoré sa s obľubou v košoch prehrabávajú a behom minúty dokážu polovicu vyhádzať von.
Kto? oddelenie životného prostredia

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
29. marec 2019

Ján Protič

Dobry den, smeti zbieram kazdy den pri prechadzke so psom a mam prehlad tak aj o odpadkoch / kosoch. Zrovna tento sa nachadadza pri krizovatke 4 frekventovanych tras ako aj mnozstva ludi navstevujucich OD Saratov a je pernamentne plny. Kedze je aj kusok od prieluky medzi bytovkam je to aj dost veterne miesto. Takze kos je vzdy plny a lahko sa z nehou rozfuknu lahke plasty/obaly do okolia ktore je potom mozne dookola zbierat. Takze by bolo vyborne ak by tento kos mohol byt nahradeny vacsim/zakrytym. Plati to aj o dalsie smetne kose v okoli OD Saratov ale tie asi ma na starosti OD. V kazdom pripade chvalim mnozstvo kosov v Dubravke a ich pravidelne vyprazdnovanie, myslim ze mestska cast je na tom lepsie ako ine :)
23. apríl 2019

Ján Protič

Dakujem pekne za vymenenie kosov!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania