Trnavská cesta - parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Klaudia 17. marca 2019

Dobrý deň,

Chcem Vás upozorniť, že po otvorení nového štadiónu Teheľné pole sa opäť vyskytol problém s parkovaním. Ľudia odstraňujú kamene a opäť parkujú na trávnatej ploche.

Parkuje sa všade. Hlavne keď je podujatie na štadióne, v Hant Aréne, v NTC a teraz už aj na futbalovom štadióne Tehelné pole.

Chránme naše trávnaté plochy! Naše životne prostredie. Ľuďom nestačí iba betón.
Chceme ponechať aspoň túto jednu plochu neporušenú, keď už ostatné sú okolo Hant Arény zničené.

Ďakujem za riešenie a umiestnenie prekážok (betónové odliatky, ktorú majú väčšiu hmotnosť), ktoré nie je jednoduché odstrániť, odhodiť.

18. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
19. marec 2019

Alka

Preco samospráva dala prec parkoviska pri sportovej hale a tie su prazdne? Kazdy hlada miesto na zaparkovanie, ale nie za nekrestanske peniaze za pol hodku parkovania. Preto to takto vyzera a nielen tu na tomto mieste.
19. marec 2019

Michal

ako moze mat niekto tu drzost postavit svoju plechovu rarohu v centre mesta na nespevnenu plochu... hlavnym problemom nie je drahe parkovne (ajked zabratie pozemkov na obohateni sa parkovnym nezastavam) ale benevolencia, chybajuci postih a slaba raznost mestskej policie...
20. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia právneho, podnikateľských činností, evidencie súpisných čísiel a správy pozemkov zelená plocha okolo Hant Arény ( Bajkalská - Trnavská cesta ) je vo vlastníctve súkromných spoločností. Budeme ich kontaktovať a požiadame o vyriešenie podnetu.


Kancelária starostu
27. marec 2019

Andrej

urobte v tomto okoli poriadok uz na dobro...nejde iba o parkovanie ale aj neporiadok , nedodrziavanie povolenej rychlosti...hlavne ,ze sa Kusy stastny foti na stadione a okolo sama spina a neporiadok, zanedbana robota za roky bacovania...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania