Chýbajúci smetný kôš

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Dlhodobo chybajuci smetny kos

16. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie životného prostredia, verejného poriadku a čistoty. Poškodený kôš sa nachádza na Nábreží arm. gen. Ludvíka Svobodu. Táto komunikácia je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, ktorý sa ako správca stará aj o stav smetných košov. Váš podnet sme preto preposlali kompetentným pracovníkom na Magistrát so žiadosťou o nápravu.

Alexandra Obuchová
Hovorkyňa
Referát komunikácie s verejnosťou
Mestská časť Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6289
Fax.: +421 2 52920003
Mobil: +421 902 051 743
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk
26. február 2014

Michal

Vazena pani Obuchova od 19.11.2013 nie je schopne Hlavne mesto a neschopny, darebacky a lajdacky magistrat spravit elementarnu a zakladnu vec a to osadit JEDEN KUS smetneho kosa tam kde byva sustavne neporiadok. Mozete sa hanbit a keby to bolo v mojej kompetencii okamzite by som vas vsetkych vyrazil z vasich miest.
26. február 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Michal,
rozumiem Vašej nespokojnosti aj Vášmu hnevu, jednako Vás žiadam o tlmenie jeho prudkosti a vtesnanie do menej útočného slovného prejavu, ďakujem.
S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
26. február 2014

Michal

Vazeny pan Scibrany, nesuhlasim s Vami. Pokial niekto nevie poriesit tri mesiace elementarnu vec treba sa primerane ozvat a toto povazujem za primerane a nie utocne a neslusne. Nebudeme sa tu predsa na seba donekonecna usmievat tlapkat sa ako je to vsetko super... Pokial sa vam to nepaci tak to zmazte.
26. február 2014

Admin Bratislava-západ

Michal,
spolu s Vami si myslím, že je úplne namieste sa k nedostatkom vyjadrovať kriticky a hoci aj tvrdšími slovami, a nie sa na seba donekonečna usmievať a potľapkávať sa. Zároveň som presvedčený, že výrazy ako „darebácky magistrát“ a „by som vás všetkých vyrazil“ sú nespravodlivo paušalizujúcou a útočnou kritikou aj tých pracovníkov magistrátu, ktorí si svoju prácu vykonávajú dobre a takúto kritiku si nezaslúžia.
Na OPS som ešte nezmazal ani jediný príspevok a nezmažem ani tento Váš. Ide len o to, aby sa tu do vzťahu občan - samospráva nedostávali také slovné vyjadrenia, ktoré by mohli poškodiť dobré meno tejto služby u jej návštevníkov a používateľov.
Ďakujem za pochopenie a prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
13. marec 2014

Peter

Dnes som na tomto mieste objavil primontovany novy smetny kos. Michalova raznost asi predsalen priniesla svoje ovocie ;-)
14. marec 2014

Peter

pripajam aj aktualne foto. umelecke prevedenie a esteticky dojem sice nie su bohvieco, ale funkciu snad bude plnit

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania