Jégého-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Hlucne vyprazdnovanie kontajnerov pod oknami bytovych domov v case nocneho kludu o 5:20 (19.3.2019) Stodolova, Jegeho ul. Nieje mozne tuto cinnost vykonavat po 6.hod?

23. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš mail.
Podnet sme postúpili kompetentným pracovníkom.
Spoločnosť OLO, po dohode s hlavným mestom, posunula odvoz odpadu v hlavnom meste zo 6:00 hod. na 4:00 hod. ráno. Odvoz odpadu zabezpečuje 56 zberných vozidiel. Súčasné dopravné obmedzenia predstavujú minimálne 1,5-2 hod. zdržanie denne pre každé vozidlo, čo by spôsobilo, že by sme odvozy odpadu nedokázali vykonať podľa harmonogramu. Práve z tohto dôvodu došlo k posunu odvozu odpadu od 15.2.2019 až do odvolania, čo v praxi znamená, že vozidlá OLO začínajú s odvozom odpadu o 4:00 hod. ráno. Tento posun umožní našim vozidlám vykonať minimálne prvý odvoz odpadu do začiatku rannej dopravnej špičky a zároveň sa vyhnú aj popoludňajšej dopravnej špičke.


O tom, že OLO bude prijímať opatrenia v súvislosti s dopravnými obmedzeniami, sme po prvý raz informovali 23.1.2019: https://www.olo.sk/olo-sa-pripravuje-na-dopravne-obmedzenia-ktore-nastanu-v-bratislave-od-15-februara-2019/

O prijatých opatreniach a skoršom začiatku odvozov sme informovali 13.2.2019: https://www.olo.sk/ako-bude-prebiehat-odvoz-odpadu-v-hlavnom-meste-od-15-februara-2019/

Všetky kompletné informácie o novom harmonograme odvozov odpadu sme opätovne zverejnili 15.2.2019: https://www.olo.sk/ako-bude-prebiehat-odvoz-odpadu-v-hlavnom-meste-od-15-februara-2019/

Okrem nášho webu, sme tieto informácie odkomunikovali aj prostredníctvom nášho Facebookového profilu OLO - Odvoz a likvidácia odpadu, tlačových správ, reportáží v regionálnych TV, jednotlivých mestských častí a tiež bola táto informácia zasielaná správcom nehnuteľností.

Prosíme Vás o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s prijatými opatreniami. K pôvodnému harmonogramu odvozov sa vrátime akonáhle nám to dopravné obmedzenia umožnia.

Ďakujeme za pochopenie,
S pozdravom
Mgr. Adriána Ščamborová
oddelenie služieb zákazníkom
Odvoz a likvidácia odpadu a.s. Bratislava
26. marec 2019

Boris82108

Super ste to zdovodnili, avsak si myslim ze Vami prijate opatrenia by mali byt v sulade s platnou legislativou, alebo mate snad nejaku vynimku zo zakona?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania