Viedenská cesta - stará časť-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Vojtech Marek 19. marca 2019

Dokedy tieto Lunik IX byvaky hned vedla hojne navstevovanych oblasti budu tolerovane? Caka sa ako teraz na vysoku vodu aby cely ten bordel bol odplaveny? Nas sa ide pokutovat za spadnuty papierik a tu takto sa toleruje spravanie neprisposobovych obcanov. Caka sa na verejnu a dobrovolnicku brigadu ako reklamny putac co sa dobre spravilo? Co tak prevencia aby vobec taketo nieco nevznikalo.

20. marec 2019

Jozef

Ty kokos, jaký bordel :( Je mi do plaču.
20. marec 2019

Jerome

šialené!
04. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Ministerstvo životného prostredia
04. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Podnet bol preposlaný na Ministerstvo životného prostredia.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
04. apríl 2019

Vojtech Marek

Odpoveď štýlu to ja nie to druhý = je to dobré ako to je podstatné aby to mňa neotravovalo. Super a potom má fungovať občianska zainteresovanosť. Nabudúce sa radšej odvrátim a tvárim sa že som nič nevidel a poviem si, však sa mňa to netýkalo a Dunaj pouprace. Ešte že platím aj miestne majetkové dane a mám aspoň voči sebe dobré svedomie že si po sebe upracem a v mojom okolí aj z ulice zdvihnem smetie, ktoré nepatrí mne a nevytvoril som ho ja.
S pozdravom občan.
28. apríl 2019

Lila

Zasa sa rieši problém od konca - no asi by bolo najvhodnejšíe riešiť ho od jeho zárodku - a to sú bezdomovci! Kedy sa do pekla porobia poriadky s bezprízornými potulujúcimi sa, okupujúcimi lužné lesy Petržalky? Máme slobodu, každý sa na ňu dnes odvoláva a potom to tu takto vyzerá - slobodne si niekto žije ako prasa a znečisťuje ako slobodný občan všetko naokolo lebo demokracia! No toto nie je cesta! Sú tu stovky privandrovalcov/bezdomovcov, z iných okresov, iných miest a dedín - ponevierať sa môžu aj tam, nie? Čo takto s nimi začať robiť poriadky a prinútiť ich žiť trochu usporiadane? Za jedlo, za strechu nad hlavou pekne služba v podobe práce. Mesto nemá kto upratať, udržiavať - nech sa páči, povaľačov sú tu tisíce. Každé ráno môžu naskákať do služby a prispieť mestu aspoň dvomi hodinami záslužnej verejnoprospešnej práce! Môžu dosťať stravné lístky, malé vreckové, možnosť sa obriadiť. No nie je možné, aby v 21. storočí lebo demokracia ľudia žili ako bezprízorné prasatá. Či chcú alebo nie, pokiaľ sa pohybujú v mestách, v obytných zónach v rámci civilizácie, musia sa prispôsobiť. Tam kde končia ich ľudské práva, tam začínajú ľudské práva ostatných - právo na nezasvinené nekontaminované a bezpečné okolie!Alebo tu riešime výhradne ľudské práva vybraných skupín a zvyšok nemá žiadne z týchto práv? Dokedy budeme dookola zbierať odpad po niekom, kto ho produkuje nonstop? Toto nie je dotaz na odbor životného prostredia, toto je zásadný celospoločenský problém, nad ktorým sa ľahostajne zatvárajú oči "veď sloboda"! A čo tak naša, moja sloboda? K Dunaju už ani nechodíme kvôli obavám.
29. apríl 2019

Jerome

Lila, mate 110% pravdu!!!
avsak to by sa muselo niekomu z kompetentnych CHCIET nieco pre toto zdevastovane mesto urobit!!
Hrzdave,spinave, zdevastovane, ano, je to tak, iní z iných castí Slovenska kaslu na BA, devastuju...
29. apríl 2019

Jerome

a Ministerstvo od 4.4. mlčííí

URGUJTE, admin, ak ma zmysel tato stranka
29. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Zdravím,

od Ministerstva prišiel email v zmysle, že sa to bude riešiť, tak čakám na stanovisko.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania