Radničné námestie-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Ružinov - Prievoz 23. marca 2019

Dobrý deň,
Pri schádzaní z Mierovej na Gagarinovú ulicu sa nachádza barierové schodisko. Pred ktorým aj pravidelne parkujú autá čím uplne zamedzia jeho využitie. Prosím o vytvorenie bezbarierového zjazdu na danom schodisku spolu s riešením situáce s parkujúcimi autami pred ním. Dané schodisko je v správe MČ Ružinov po oboznámení z magistrátu.
Ďakujem

01. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kolegovia preveria situáciu, budú ju konzultovať s Krajským dopravným inšpektorátom a o stanovisku Vás budeme informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
16. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe konzultácie s KDI a opakovaných obhliadkach sme dostali stanovisko, že ani pri jednej obhliadne nebola porušená vzdialenosť 1,5 metra pre peších, preto v prípade, ak je na uvedenom úseku spozorované auto, ktoré bráni prechodu peších, treba kontaktovať mestskú políciu.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
23. február 2020

Ružinov - Prievoz

Podnet sa týkal aj barierového schodiska. Na ktorý mala MČ pripraviť dokumentáciu na bezbarierovú úpravu schodiska s prípadnou realizáciou v roku 2020. Bolo by vhodné im to preposlať aby náhodou nezabudli.
15. október 2021

Marta Fabikova

Brodná-chodník-bariérový

Obraciam na Vas vo veci, ktoru by som chcela vyriesit nielen pre mna ale aj ostatnych uzivatelov prechodu ako su mamicky s kocikmi, ludia s nakupnymi vozikmi, ci cyklisti, ide o dorobenie casti prechodu na bezbarierovy. Prechod je schodikovy co je nevyhovujuce. Pri zabradli je volna cast, kde by sa dal urobit pre tento ucel chodnik. Taketo riesenie je vybudovane na prechode pri radnici smerom na Gagarinovu ulicu. Za vyriesenie tejto prosby Vam vopred velmi pekne dakujem.
15. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol opätovne odoslaný.

S pozdravom,
Admin.
05. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania