Kupeckého-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Zdena 23. marca 2019

Vozidla tu skoro denne parkuju na travniku, resp. na tom prac, co z neho ostalo, ako vidno. Obcas tam mestska policia da niekomu papucu, ale aj tak tam niekto zaparkuje, a to aj napriek niekoho snahe miesto blokovat kamenmi, vodici ich jednoducho odpracu a zaparkuju si.
Mohli by ste tam osadit nejaky stlpik, aby tam auta nemohli parkovat? A rovno pridte aj obnovit travnik v celom okoli, nech Ruzinov nevyzera ako blatovo-prachove smetisko.
Inak v okoli by sa veru zislo aj viac takych stlpikov, pretoze tam vodici niekedy predvadzaju riadne chrapunstva. Bohuzial snaha Ruzinova sa starat aj o taketo veci ci celkovo o obnovu travnika, je dlhe roky nulova.
A tak tu domaci sadia, cistia, udrzuju, a ini bez zabran nicia.

Takychto fotiek mam cez 50 iba od minuleho leta co si to vsimam...
Vdaka.
Z

29. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom



Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

V uplynulom roku Mestská polícia hl. mesta SR Bratislavy na Kupeckého ulici riešila celkom 135 priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Pokiaľ ide o osadenie pevných zábran, toto je v kompetencii príslušného správcu komunikácie. Obdobne je to aj s obnovou zničeného trávnika.

V prípade, ak je občan svedkom páchania protiprávneho konania, je potrebné takýto poznatok bezodkladne nahlásiť mestskej polícii prostredníctvom volania na bezplatnú linku 159.

Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislava
28. máj 2019

Dušan Hrnčiar

Dobrý deň. K tým 135 podnetom, ktoré riešila mestská polici na Kupeckého v minulom roku poviem len tolko, že na Kupeckeho je značný a dlhodobý chaos v značení, pomiešané vodorovné a zvislé značenie, nejasne označenie, označenie kde začína jednosmerná a kde dvojsmerna premávka, kde sú zákazy státia... a mestská polici tam chodí a s radosťou "papučkuje", pretože je to ich obľúbené vyberačské miesto. Nikto ale nemá absolútne záujem riešiť komplexné zjednotenie a zprehľadnenie dopravného značenia, ani len spílenie konárov stromom, blokujúcim viditeľnosť niektorých zvislých značiek. Všetky podnety ľudí sú ping-pong medzi útvarmi samosprávy, odvolávanie sa na iné orgány a útvary. Stačí si prečítať ako sú riešené podnety na tejto ulici alebo ist na týždeň do terénu a dívať sa, čo tu je za stav.
30. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že tento stav prekonáva, problém však bude komplexne riešený parkovacou politikou.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania