Odpadky pri železnici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Karol Bujaček 24. novembra 2013

Na križovatke Podkolibská-Tupého sú pri železnici odpadkové koše s porozhadzovanými odpadkami. Neviem, komu koše patria, ale sú dobrým lákadlom pre ďalšie hromadenie odpadu v ich okolí.

25. november 2013

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Podľa fotodokumentácie ide o zberné nádoby, ktoré obsluhuje spoločnosť OLO, a.s., preto sme daný podnet postúpili na riešenie jej.

Marek Tettinger, hovorca BANM
22. december 2013

Karol

Problém ani za takmer mesiac od nahlásenia nebol riešený. Kontajnery na odpad sa nachádzajú na chodníku ďaleko od okolitých domov. Na prvý pohľad nie je zrejmé komu patria (jasné, patria spoločnosti OLO, ale niekto ich od nich má snáď prenajaté/zapožičané). Preto prosím o odstránenie oboch kontajnerov z dôvodu znečisťovania okolia a pozbieranie vysypaného odpadu.
07. január 2014

Karol

Problém NEBOL vyriešený. Kontajnery sú síce preč, ale odpadky na zemi zostali.
07. január 2014

Odkaz pre starostu

Dobrý deň p. Bujaček,

pri obhliadke predmetného miesta 27.12. 2013 vo večerných hodinách som žiadne odpadky na danom mieste nezaznamenal - nasledovalo ozačenie podnetu statusom "Vyriešeny". Ak sa momentálne na mieste odpadky nachádzajú, máte moźnosť podať nový podnet.

S pozdravom

Matej Šebej, Administrátor OPS pre BaNM
08. január 2014

Karol Bujaček

Pán Šebej,

Zásadne nesúhlasím s tým, že problém bol vyriešený. Na danom mieste zostalo množstvo odpadu, ktorého prítomnosť ilustrujú fotografie zo 7. 1. 2014 (pre jednoduchosť nakopírované na adresu http://ba.fossilgroup.net/odpadky_pri_zeleznici/index.html ).

Nevidím žiaden dôvod na to, aby bol podnet zavádzajúcim spôsobom označený ako „vyriešený“ a aby bol zakladaný nový podnet. Prosím o opätovné označenie tohto problému ako nevyriešeného. Vopred ďakujem.
09. január 2014

Karol Bujaček

Nakoniec sa mi podarilo fotky pridat k povodnemu podnetu.
24. január 2014

Marek Tettinger

Pekný deň,
odpadky boli odstránené pracovníkmi EKO podniku VPS.
27. január 2014

Matej Šebej

Miesto bolo vyčistené, avšak je potrebné podotknúť, že až po iniciatíve súkromných osôb - výsledok viď. obrázok.
27. január 2014

Karol Bujaček

Ako pisal Matej, miesto bolo vycistene. Vzhladom na svetelne a kapacitne podmienky v krovi nejake odpadky este zostali, ale oproti povodnemu stavu je to detail.

Musim vsak podotknut, ze na uvedenom mieste zostava mnozstvo popadanych/polamanych konarov a niekolko velkych kamenov. Bolo by fajn s nimi nieco spravit.
27. január 2014

Karol Bujaček

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania