Astronomická- ihrisko pre psov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Jaroslav 22. marca 2019

Dobrý den..... všade na internete sme našli ze park na astronomickej je otvorený pre verejnosť, ked sme ho išli navštíviť, co teda nemáme blízko ale predsa len je to pre nás najbližší výbeh zistili sme ze je uzamknutý... veľmi by ma zaujímalo načo je taký výbeh do ktorého sa so psikom nedostanete... nedáva mi to logiku rad by som nášho maznačika vyvencil tak ako si zaslúži no tu v tomto meste je to asi nemožné všade kde je nejaký areál oplotený a netreba sa strachovať o psíka je tam zákaz vstupu a ked zákaz nieje, PSA si nemôžete len tak pustiť buď je to nebezpečne a park je pri ceste alebo je voľný pohyb zakázaný ! Nerozumiem tomu a prosim o vysvetlenie a urýchlene riešenie... takto trpí pes aj my !!!!

22. marec 2019

Ivan

Dobry den,
Areál je prístupný majiteľom adržiteľom psov a sprevádzajúcim osobám včase od 8:00 do 20:00. Vstup do areálu nie je povolený počas búrky asilného dažďa.

http://www.ruzinov.sk/data/MediaLibrary/0/2952/prevadzkovy-poriadok.pdf
25. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

výbeh pre psov je celoročne otvorený bez obmedzenia. Momentálne je problém s malou bránkou, ktorú budeme opravovať, avšak veľká je v poriadku a do výbehu sa dá kedykoľvek dostať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania