Narcisová-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

nelegalne dopravne znacky nakreslene obyvatelmi - bolo by fajn ak by ich spravca komunikacie zmazal a obyvatelom ich vyslovene zakazal opatovne samovolne malovat, alebo ich umiestnenie zvazil a nasledne osadil legalne dopravne znacky

09. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, to, čo vidno na fotke, nie je v žiadnom prípade dopravné značenie.

Samozrejme, nie je v poriadku, ak ľudia podobným spôsobom zasahujú do majetku iného. Keďže sám naznačujete, že to boli obyvatelia, najefektívnejšie je obrátiť sa na správcu domu, ktorý to s nimi môže zmysluplne odkomunikovať.

Značenie, ktoré malo v úmysle byť "zákazom státia", je už evidentne staršieho dáta a farba prirodzene bledne. Ak by sa však opakovala podobná situácia, kedy niekto svojvoľne a bez oprávnenia podobné značenie na chodník alebo cestu maľoval, treba neodkladne kontaktovať mestské políciu.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
09. apríl 2019

Jozef

Dobrý deň, všetky tieto značky si namaľovali obyvatelia. Je teda možné Mestskú políciu privolať aj k už nakresleným "značkám" bez "maliara" priamo na mieste? Ďakujem
10. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pri už nakreslených dopravných značkách mestská polícia nič nezmôže.
Mestskú políciu môžete zavolať iba v prípade, ak vidíme niekoho, ako v tej chvíli sprejuje cudzí majetok - majetok obce sprejom. Inak to nemožno považovať za dopravný priestupok.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania