Chýbajúci chodník na Hlaváčikovej 2

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Michal K. 28. marca 2019

Prosim dorobit chodnik, ktory si vyslapali ludia smerom z autobusovej zastavky domov. Nebudu aj tak chodit dookola po existujucom.

10. apríl 2019

Max

Michal, ja navrhujem vybetonovat všetko okolo, vyťať aj tie stromy, však tej zelene je tu všade až moc, nech si oslíci zbytočne neumažú topánky, keď zaprší, nie?... Alebo naopak, ten chodník rozorať a nasadiť tam zopár kríkov napr. (pekné ruže s tŕňmi, tomu sa určite aj somáriky vyhnú :) Čo ty na to?
10. apríl 2019

Michal K.

Max, kedysi sa sociku bol dobry system, ked sa po vystavbe panelakov neurobili ziadne chodniky a cakalo sa, kadial si ich ludia vychodia. Potom sa postavili prave tam. Ako vidis sam, ludia aj somariky nebudu chodit tadial, kam im to nadiktuje projektant pri stole. Urob tam plot alebo zasad kriky, znicia to. Lepsie je teda urobit chodnik a popri nom mozes vysadit tie pekne ruze. Co Ty na to?
10. apríl 2019

Max

..práveže mám skúsenosť že s kríkmi to funguje celkom dobre, ... a tie peniaze na vybudovanie ďaľšieho chodníka, by sa hodili skôr na opravy už existujúcich, na sídlisku je ich dosť rozbitých., ale je to vec názoru, uvidíme čo na to magistrát...
11. apríl 2019

Michal K.

pockajme si, co a ci vobec nieco urobi mestska cast, potom uvidime...
12. apríl 2019

Michal K.

tak asi sa nedockame ...
25. apríl 2021

IVAN

Tak stále čakáme už je rok 2021
25. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
K dispozícii je funkčný chodník, ak si niekto potrebuje skrátiť o 2 metre cestu, nebudeme vynakladať zbytočne ďalšie financie.

Prosím podnetu dať status vyriešený.

Beata Boháčiková
referát dopravy a verejného poriadku Miestny úrad MČ Karlova Ves
25. máj 2022

Michal K.

vazena samosprava, zabezpecte teda nejakym vhodnym sposobom, aby ludia nechodili krizom cez travnik, ale pouzvali chodnik. skuste napriklad tie kriky, ako navrhuje Max, a uvidime.
26. máj 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnetom, ku ktorým sa samospráva vyjadrí v zmysle, že podnet nebude riešený a poskytne zrozumiteľné vysvetlenie, prislúcha podľa pravidiel portálu status Uzavretý, nie Vyriešený.

Ďakujeme za pochopenie.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. január 2023

Michal K.

chodnik bol z casti nahradeny strkom. pravdepodobne, aby ludia nechodili po blate. no strk sa mi nepaci a chodia vedla. prosim o nahradenie dlazbou alebo asfaltom, inak uprava nemala ziaden zmysel.
12. január 2023

Michal K.

prosim admina o znovuotvorenie podnetu
12. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali samospráve na prehodnotenie stanoviska, do vyjadrenia samosprávy je status Uzavretý pridelený správne.

Ďakujeme za pochopenie.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania