Poškodené zvodidlá

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Karol Bujaček 28. novembra 2013

Na Podkolibskej ulici je poškodené zvodidlo, opiera sa o stĺp a strom.

28. november 2013

Miro

Strasne a ta cesta a tie prehrdzavele stoziare.Mesto je velmi zanedbane.Cesty,zabradlia,lampy,obrubniky,billboardy.
29. november 2013

Bratislavská občianska samospráva

Verejné osvetlenie a zabradlia dotvaraju vzhlad celeho mesta. Bratislava v tomto smere vyzera katastrofalne, Vyhovorky o nedostatku penazi neobstoja, len tento rok sme sami, z vlastnych penazi opravili stovky metrov zabradli, obrazne povedane "za par supek". O stlpoch V.O. skoda reci - Siemens nerobi v tejto oblasti prakticky nic a mesto ako minoritny akcionar vobec tento zalostny stav nepripomienkuje. Sme zvedavi na vyriesenie podnetu - tento stav sa ale musi zacat riesit komplexne!
30. november 2013

Miro

Presne tak chcem len povedat ze 24.1.2013 vysiel v SME clanok ze Bratislava opravi zabradlia i zvodidla za 2,3 miliona eur.Kam isli tie peniaze z nasich dani?Nevidel som ani jedno opravene zabradlie,zvodidla na Racianskej pri Peknej ceste su roky zvalene a hrdzave atd.V starej mene je to 70 milionov za to sa da toho opravit dost.Takze cakam odpoved.Pridavam link na clanok v sme: http://bratislava.sme.sk/c/6678319/mesto-chysta-opravy-zabradli-i-zvodidiel.html
12. december 2013

Karol Bujaček

Milá „samospráva“!

Za dva týždne ste na poškodené zvodidlá vôbec nereagovali. Znamená to, že je treba pridávať ďalšie poškodené fotografie?
28. júl 2019

Martin Uváček

Zvodidlá - zábradlie boli v tomto mieste odstránené. A ani tu veľmi nechýbajú.
28. júl 2019

Karol Bujaček

Martin, neviem, či chýbajú, alebo nechýbajú. Na viacerých miestach na tejto ceste v smere na Kolibu sa na miestach, kde odhrdzaveli či ich odstránili, začínajú parkovať vodiči svoje autá tak, že blokujú chodník, alebo vozovku (ak by nechali na chodníku 1,5 metra, tak by blokovali vozovku). Podľa mňa toto nie je možné považovať za vyriešený podnet, skôr to nechali vyhniť a nekonaním sa znehodnotil majetok obce (zábradlie).
28. júl 2019

Martin Uváček

Karol, tu máte už solídny strom a za ním hneď stĺp. Takze na mieste tohto zábradlia asi ťažko niekto zaparkuje. Preto som dal návrh že to je vyriešené.
28. júl 2019

Karol Bujaček

Martin, podľa môjho názoru nevykonal nikto nič pre to, aby to zábradlie na mieste zostalo. Magistrát ani nenapísal, že sa rozhodli to odstrániť, lebo ho tam netreba. Hrali a hranú iba mŕtveho chrobáka. Preto mi pripadá veľmi nevhodné označiť podnet za „vyriešený“. To môj názor, nehovorím, že ostatní to musia vidieť rovnako – pokojne si môžete myslieť, že to vyriešené je a okrem tohto môjho vysvetlenia prečo si myslím, že nie je, k tomu nebudem nič viac písať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania