Odpad v okolí stavby na Podkolibskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Karol Bujaček 28. novembra 2013

V okolí stavby na Podkolibskej ul. sa už dlhšiu dobu objavuje odpad. Ide o rôzne stavebné materiály, veľké obaly, dopravné značky (!) a podobne. Väčšinou sa držia za provizórnym plotom, niekedy však odletia aj na cestu, kde môžu spôsobiť nehodu (viď napríklad veľký biely predmet – akúsi plachtu – na jednej z fotografií).

28. november 2013

Odkaz pre starostu

Dobrý deň Johny,

vzhľadom na to, že tento podnet bol portálom prijatý (a teda administrátorom uznaný ako relevantný podnet), žiadam Vás, aby ste ďalej neurážali zadávateľa podnetu.

Berte to prosím ako prvé upozornenie, pričom nasledujúce komentáre písané v podobnom štýle už budú odstránené bez upozornenia.

S pozdravom

Matej Šebej, Administrátor OPS pre BaNM
28. november 2013

Johny

uz som dal podnet p. Sebej
29. november 2013

Johny

Len si cenzurujte, Šebej, je vidiet ze sa bojite pravdy... Totalita ako vysita. Co tak ist do ulic a vyhnat tich ktorich ste volili.
09. december 2013

Marek Tettinger, hovorca BANM

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Pracovníci stavebného úradu a oddelenia životného prostredia dnes na pozemku vykonali štátny stavebný dohľad. Pozemok, ktorého sa podnet týkal bol vyčistený, nachádzali sa tu len tri kusy šatstva, ktoré evidentne nepochádzajú zo stavebnej činnosti. Okamžite, ešte v čase ŠSD, zabezpečil stavbyvedúci odstránenie i tohto odpadu z pozemku, pričom do zápisnice uviedol, že každý piatok a rovnako po nepriaznivom počasí pracovníci stavby vyčistia celé stavenisko. Obhliadkou bolo ďalej zistené, že stavebný odpad je riadne uložený v kontajneroch, ktoré sú prekryté.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania