Problem statia v krizovatke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
sofer 02. decembra 2013

Dobry den prajem.
Chcem by som vas poprosit o zaregulovanie statia na komunikacii (zial meno tejto komunikacie neviem presne urcit/ v niektorych mapach je oznacena ako Drienova). Ide o to, ze ak chcete zabocit z Presovskej (od Bajkalskej) do prava na komunikaciu (vid obrazok), "narazite"na parkujuce auta uz v krizovatke. Da sa povedat, ze cely tento usek (cca 20 metrov) je denne vystaveny problemom a je len zazrak, ze sa tam este nic nestalo.
Velmi pekne dakujem.

03. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Parkovanie v oblúku križovatky je hrubé porušenie zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke, § 25, ods. 1), písm. d). Kontrola dodržiavania ustanovení tohto zákona a prípadné represívne opatrenia sú v kompetencii mestskej a štátnej polície
Mestská časť Bratislava - Ružinov nevykonáva dohľad nad premávkou na pozemnej komunikácii.

Ing. Ladislav Illa, referát regionáleho rozvoja
Tatiana Baáriová, kancelária starostu
03. december 2013

sofer2

Dobry den prajem.
Pripajam sa k obsahu tohto podnetu.
V odpovedi pisete, ze ...Mestská časť Bratislava - Ružinov nevykonáva dohľad nad premávkou na pozemnej komunikácii... v tom samozrejme mate pravdu, ale... Co mozte (podla mna) urobit pre nas je, ze navrhnete/poziadate prislusny spravny organ (statnu policiu) o posudenie osadenia zakazovej znacky B31 - Zákaz zastavenia a to od konca tejto krizovatky dalej (usek cca 20 metrov).
Vdaka
04. december 2013

waserman

Možno by aj stačilo vodorovné dopravné značenie - žltá neprerušovaná čiara v dotknutom úseku. Jasne by tým dostali vodiči najavo kde nesmú zastaviť a stáť a policajné zložky silný argument pri zabezpečení odťahu a potrestania vinníka - nebola by možnosť sa dohadovať či porušují nejaké ustanovenie alebo už nie. Samozrejme nasledne častejšie kontroly zo strany policie.
06. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zamestnanci referátu regionálneho rozvoja vykonajú obhliadku s Krajským dopravným inšpektorátom, na základe ktorej posúdime možnosť presunutia zvislej dopravnej značky B 34 Zákaz zastavenia.

Pekný víkend

Mgr. Tatiana Baáriová
Kancelária starostu
Mestskej časti Bratislava - Ružinov
16. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po obhliadke bolo navrhnuté vodorovné dopravné značenie V12b. Bude vypracovaný a schválený projekt organizácie dopravy. Realizácia môže byť z klimatických dôvodov až po 15.3.2014.


Tatiana Baáriová, kancelária starsotu
15. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská čas zabezpečila realizáciu vodorovného dopravného značenia V12b.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania