Komárnická-vandalizmus-rušenie nočného pokoja


V riešení
meno
Juraj 04. apríla 2019

Pravidelny a uz niekolko rokov takmer kazdodenny pozdrav od bezdomovcov pod oknami obyvatelov Komarnickej 48 pod krikom rovno pri chodniku!!! Ziadame o odstranenie i tak nevzhladneho kriku, ktory ich pri tom uzasne kryje a pomaha im robit stenu.. Uz som ich nespocetne krat odhanal, nemozem tam hliadkovat stale. Obrovsky stary strom par metrov dalej nedavno vypilili, maly krik by nemal byt problem. Prosim o vyriesenie, clovek ma strach tade prejst, aby sa tam bud toho nenadychal, neslapol do toho alebo nebodaj ich tam neprichytil pri vykonavani velkej potreby!!!! Dakujem.

05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava-Ružinov zabezpečí rez kríka. V prípade viditeľného znečisťovania verejného priestranstva odporúčame kontaktovať Mestskú políciu.


Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
05. apríl 2019

Juraj

Dakujem za zaedzpecenie rezu krika.
05. apríl 2019

Stanislava Mazáčková

Dobrý deň prajem.
Ďakujem p. Jurajovi za príspevok aj za nás ostatných obyvateľov žijúcich v bezprostrednej blízkosti miesta, ktorému sa už dosť dlhú dobu snažíme obkľukou vyhýbať. Dosť často sa pod/ pri kríku pristaví bezdomovec, príp. alkoholom opojení človek a bez hanby vykoná svoju potrebu. Ak ho upozorníme, buď nereaguje, alebo po nás vykrikuje. Mrzí nás, že práve pod našimi oknami a vôbec v tak krásnej mestskej časti ako je Ružinov musíme trpieť sociálne nevhodné prejavy a konania správania sa neprispôsobivých občanov. Chráňme a vážme si našu zeleň, náš Ružinov.
Veľmi pekne vopred ďakujem našej MČ za súčinnosť pri zveľaďovaní a ochraňovaní slušného a kultúrneho spoločenského života v Ružinove.
Rez a odstránenie bude najvhodnejší spôsob ako zachovať čistotu na konkrétnom mieste!
13. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Krík bol ostrihaný a priestor vyčistený.
Miestny úrad MČ Bratislava – Ružinov
15. apríl 2019

Juraj

Dakujem za nas vsetkych, ktorym to nesmierne vadilo. Kazdopadne asi tu nepomoze iba odrezany krik, nakolko bezdomovec si tu potrebu vykonal dnes o 10m dalej... Mozno by tu pomohli zvysene hliadky mestskej policie v nocnych alebo skorych rannych hodinach, kedy sa tu tieto "pozdravy"objavuju najcastejsie. Hliadkovat pesiu Mestku policiu tu nevidiet. Lavicky byvaju pravidelne okupovane bezdomovcami. Urcite im este napomaha aj nedostatocne osvetlenie chodnikov v tejto lokalite. Ak je mozne pozriet sa na tento problem aj takto. Dakujem.
18. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh, zamerajú svoju činnosť aj na zabezpečenie verejného poriadku a riešenie priestupkov týkajúcich sa vandalizmu na ulici Komárnická.
Ďakujeme za podnet.

ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
16. máj 2019

Juraj

Dobry den Kazdodenny problem so znecistovanim okolia vykalmi pokracuje, odsunul sa iba o niekolko metrov dalej pre vedlajsi dom Trebisovska 3.v v parciku za domom pozdlz Tomasikovej. Medzi 7-7:30 rano nedaleko chodnika pri stromoch na ociach okoloiducich vykonava potrebu drobna starsia bezdomovkyna.. Je mi jej velmi luto, viem ze to nema lahke, ale v poslednej dobe som mal to "stastie" vidiet ju tam viac krat. Ale tu ziju rodiny s detmi a clovek ich ani nemoze pustit pred dom sa ponahanat. Tento priestor nie je verejna toaleta!!!! Pesie hliadky mestskej policie som tu stale este nevidel. Tuto pani som tu videl v poslednej dobe viackrat, cervena bunda, velky batoh na chrbte.. Mestsky policajti by nemali problem ju tu coskoro zastihnut v spominanom case si myslim. Vzdy tu zanecha po sebe pozdrav vratane toaletneho papiera. Da sa to riesit? Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania