Cesta na Kamzík - priechod

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Peter Ambrož 03. apríla 2019

Žiadam o sprístupnenie pešieho prechodu medzi ulicami Cesta na Kamzík a Guothova, ktorý je neprístupný z dôvodu svojvoľného konania obyvateľov priľahlých pozemkov. Na oboch jeho koncoch sú čierne stavby znemožňujúce priechod. Chodník je pritom evidovaný ako parcela č. 6061, ktorá nie je v súkromnom vlastníctve. Na fotografii vidno drevenú zábranu pri vyústení chodníka do Cesty na Kamzík. Cesta na Kamzík v úseku dlhom 1079m od Jaskového radu až po Jeséniovu ulicu nedisponuje žiadnym iným priechodom uľahčujúcim prístup na Kramáre a teda ku občianskej vybavenosti.

04. apríl 2019

Tim

Vlastnictvo k predmetnemu pozemku je evidovane v registri E katastra, parcela 6061/4. V podiele 7/10 ju vlastnia fyzicke osoby a 3/10 patria hlavnemu mestu. V podstate si s nou mozu robit co chcu. Stavby vyzadujuce povolenie/ohlasenie samozrejme nie.
04. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na oddelenie územného konania a stavebného poriadku.

Kancelária starostu
08. apríl 2019

Andrej

treba konať aby sa taketo uzurpatorske tendencie nerozsirovali...ako k tomu prijdu ini obyvatelia, navtevnici. osobne mam velmi rad taketo rozne zakutia a prechody, schodiska medzi domami v nasom meste...patria k duchu nasho mesta
16. jún 2021

Peter Ambrož

Prosim o informaciu, v akom stave je tento podnet.
16. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom


Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania