Nefungujúce verejné osvetlenie (Tramínova a Horská)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jana 03. decembra 2013

Už asi dva týždne nefunguje verejné osvetlenie ulice Tramínova a ul. Horská v smere od Peknej cesty.

08. december 2013

Obcan, ktoremu dosla trpezlivost

Ano potvrdzujem, je to nehoraznost!!! To, ze tu nejazdi MHD, na to mesto s....e, ale to, ze tu prestali svietit ked tadeto chodia aj chodci a este teraz v zime to je uz drzost!!! Moja priatelka sa v dosledku toho poranila ked spadla, nastastie sa jej nic zavazneho nestalo. Rad by som sa pozrel do oci toho tajtrlika, ktory to ma na starosti. Este par takychto veci a garantujem Vam, ze urad navstivim osobne, nemyslite si, ze ste nedotknutelni! Este by som sa rad spytal kompetentnych, preco tu nejazdi MHD, nie vsetci jazdia autom a ist dole na zastavku na peknu cestu je dost prechadzka najma v zime, alebo v zlom pocasi. Ano chvilu tu nieco bolo a potom sa na to DPB vy....l, vy ste povinny zabezpecit MHD aj do oblasti, aj keby tam bol co i len jeden cestujuci... Odpoved DPB bude nasledovna, kedze je tam nedostatok cestujucich je zavedenie linky neefektivne a pod.. sr...cky, ale vyberat cestovne a pokuty to vam ide. Plne usta reci o tom, ako maju ludia vyuzivat MHD namiesto auta, ale skutek utek... Tie svetla, to je presne obraz toho ako ma mesto v ucte obcanov a ake sluzby poskytuje!
18. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Osvetlenie na Horskej ul./ od Peknej cesty /, Tramínovej ul. ako aj ostatné osvetlenie komunikácií na celej štvrti Slanec nám nebolo
odovzdané do majetku a správy, preto nemohlo byť ani zverené správcovi verejného osvetlenia. Odporúčame obrátiť sa na investora v danej lokalite, ktorý ho môže prevádzkovať aj sám.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania